Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik nem szeretik a gyereküket...

Akik nem szeretik a gyereküket, ők miért?

Figyelt kérdés
Hogyan alakulhat ki egy szülőben, hogy rosszat akarjon a gyerekének? Mi visz rá valakit erre?
2017. aug. 28. 20:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megnyugodhatsz, vettem magamnak ajfont :)
2017. aug. 28. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Az én apám pont ilyen amit leírtál.Feszültséget teremt,stresszet,hangoztatja,hogy semmire nem vagyok jó(pedig színötös vagyok az orszag egyik legjobb gimijeben stb.),lenullázta az önbizalmam,elég sokszor meg akar ütni,ordít velem,sosem mondta még,hogy szeret,nem is beszél velem jóformán.A kérdésed-e helyzetben nehezen megválaszolható,mert hiába kérdezem mi a baja,nem mondd semmit.Nem látja bennem a jó dolgokat.Önfejű és magánakvaló.Talán ő ilyen,sosem változik.16/l
2017. aug. 28. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az en apam kevesbe v nem szeretett mert lany lettem nem fiu.😕 Amikor mar kozeledett a veghez mindig azt hajtogatta h 'nekem nincs lanyom' Szep apa de ez van..😀 Sose voltam oda erte..😐
2017. aug. 29. 06:33
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom a választ. Engem anyám négy évesen dobott el, kizártnak tartom, hogy azért, mert nem takarítottam, vagy új telefont követeltem.

És az a legdurvább, hogy ő ezt nem érzi mai napig rossznak. Teljesen jól elvan az öcsémmel, akit felnevelt, igaz a börtönnek, meg a csalásnak és hazugságnak. De akkor sem érezte soha, hogy tőlem bocsánatot kelljen kérnie. Szerinte a nagyanyám vett el tőle engem. Csak azt nem érti meg, hogy emlékszem mindenre, mert belém égett az az este.

2017. aug. 29. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!