Az apák miért szeretik a gyereküket?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés! De ugye az anyukák azért szeretik a gyereküket mert bennük van hónapokig stb. De az apukák? Ti mit gondoltok?2014. dec. 9. 20:31
1/11 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy bunkó lenne ettől... Inkább csak buta a kérdés.
Én nem azért szeretem a gyerekemet, mert bennem volt hónapokig.
Való igaz, az én vérem. Ahogy a férjemé is. A szerelmünk gyümölcse. Épp ugyanúgy szereti, mint én.
2/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez így nem igaz, mert vannak olyan anyák, akik bár megszülték a gyereküket, nem szeretik, vagy akik nem szülték meg, de szeretik.
3/11 anonim válasza:
Mert van egy nagyon okos mondás:
Szeresd feleséged gyermekeit, hátha a tiéd is köztük van!
4/11 anonim válasza:
Mert bennük van hónapokig? Mókás vagy, mi a helyzet az örökbefogadott gyerekekkel? :D
5/11 anonim válasza:
Hát én nem csak a gyerekeimet, de más embereket is szeretek. Egyébként meg a szerelem gyümölcse a gyermek, a vérünk.
6/11 anonim válasza:
Ugyanazért, maiért a feleségüket, mert az övék.
7/11 anonim válasza:
Nem azért szeretem a gyerekemet, mert bennem van. Ez ösztönös dolog, a férfiaknál is. Van, hogy kialakul, van, hogy nem(ha nem abból lesz a sok elhagyott gyermek).
Apuka leszel, és félsz, hogy most még nem érzed azt amit elvileg érezned kellene?
8/11 anonim válasza:
Ugyanúgy benne vannak a gyerekben az apa génjei is.
9/11 anonim válasza:
Jó látni ahogy fejlődik és tudom hogy ebben én is szerepet játszok és jó érzés hogy fontos vagyok neki.
10/11 anonim válasza:
Engem apukám azért szeret, mert nagyon jó kávét főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!