Van olyan, hogy a szülők már nem szeretik a gyereküket?
Egyet értek az elsõ hozzászólóval.
Hidd el nagyon nehéz nekik, inkább légy türelmes velük.
Tudod, meg az is lehet, hogy szuleid ugy erzik, hogy emberek, meg ti testverek is oket hibaztathatjatok. Ket ev az nagyon rovid ido.
Mikor gyaszolunk, nem gondolunk arra, hogy a masiknak is ugyanugy faj. Csakis a magunk fajdalmara kozpontositunk, es a "miert" az mindig ott lesz, igaz valasz sosem lesz. Nagyon sajnalom.
Szerintem azért jó lenne, ha elmondanád nekik, hogy neked is fáj, de neked ők vannak, és jól esne, ha rád is lenne figyelmük.
Egyébként tényleg azt gondolom, nagyon megterhelő a gyereknek, hogy őt magát nem látják, csak rajta keresztül a másikat.
Nem hibáztatjuk őket,dehogy.Én laktam vele egy szobában nekem kellett volna észrevennem.
Olyan érzés mintha nem akarnák hogy itt legyek,mintha fájdalmat okoznék azzal hogy rám kell nézniük és ezt nem akarom.Nem hiszem hogy ez változik már.Önzés tudom,de kellenének és én meg nem nekik.Mindegy.Köszönöm a válaszokat.
Tudod a szüleid most hibát követnek el mert a saját fájdalmuk miatt tèged bántanak.Nem hiszem hogy tudatosan tesz ilyet egy apukád ès anyukád.Biztosan nagyon szeretnek tèged.Ne okold te sem magad mert az olyan mint a mèreg .Tönkreteszi az èleted.Nagyon sajnállak tèged mert biztosan hiányzik a testvèred .
Utolsó válaszoló hallod te mekkora gyökèr vagy.
Belegondolsz te mit írsz?A legrosszabb amit tehet hogy alkoholhoz vagy máshoz nyúl.Kèrlek kèrsezô ne halgass rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!