Anyám teljesen rám van telepedve. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de most jelenleg még nem tudok elköltözni. Nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi, hogy költözzek el. De egész életemet így kellett leélnem, tehát kisebb koromban sem volt egy kis magánszférám. Anyám este meghatározza nekem, hogy mikor feküdjek le. Napközben pedig a szobámba alszik, nem pedig a sajátjukba, nekem pedig csendbe kell lennem. Az is meg van szabva mennyi ideig fürödhetek, 10 perc után már ordibál hogy jöjjek kifele, mert menne ő is fürödni. Azt is megakarná szabni, hogy hogyan öltözzek fel, meg azt mondja a ruháimra, hogy nem jók. Szerinte semmi értelme szépen kiöltöznöm, kicsínosítani mert úgy se néz rám senki.2017. aug. 23. 10:14
12/14 anonim 

válasza:

Az õ háza a te házad is. Ne hagyd magad, hogy lelkileg széjjel a rocsoljon.
13/14 anonim válasza:
Boccs kerdezo de nem ertem a magadfajta nyuszimszi embereket...az eletben is elfogadod minden parasztnak a hulyeseget????20 eves felnott no/ferfi vagy aki kepes lenne a sajat labain megallni,erre meg most is ezt a paraszt embert hallgatod???nagyon sajnalom,hogy egyesek ilyenek...nem beszeltem en sem a szuleimmel csunyan,nem bantottam oket fizikailag sm es lelkileg sem,de ha valami nem tetszett akkor kialltam az igazamert...neke mindig volt maganszferam,a baratnommel akkor szeretkezek amikor akarok,nem szol bele senki,abba se hogy mit csinaljak es hogy mikor....egesz vegig amig diak voltam dolgoztam,most van kocsim,lassan felesegem es zsebpenzt es hasonlokat ritkan kaptam,akkor is egy egy ezrest.... szoval allj ki magadert,a szuleid hulyek....raadasul az hogy igy leszoljon a sajat anyad nem tudnam mire velni...remelem segitettem (bocsi az ekezetek miatt) 19/F
14/14 anonim 

válasza:

Hát az a probléma, hogy nem tudsz máshol lakni. Ezért alkalmazkodnod kell sajnos. De azzal a jó hírrel tudlak vígasztalni, hogy nemsokára minden embernek aki a földön él, gyönyörű kellemes kertes otthona lesz. Aki a földön él! Ezt azért írtam, mert nagyon kevesen fognak élni. Akik élnek, házat építenek másoknak. De meddig élnek benne? Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!