Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy egy lány...

Miért van az, hogy egy lány fiú akar lenni, csak az édesanyjára számíthat, mert a rokonság teljesen elfordul tőle?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 16:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
65%

Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki fogadja el, és ki nem. Akinek a szemében szálka voltál, ezután is az maradsz. Aki szeret, az fiúként is elfogad. Biztosan kevesebb lesz a barátod, de azok legalább kitartanak melletted.

Ismerek Pécsen egy fiút, aki régebben lány volt, tehát lányból operálták fiúvá Budapesten a Sotén. A szűk család teljesen elfogadta őt, de a nagyszülők szerintem még mindig nem. 21 éves, és még időben kapta meg a tesztoszteront. Van neki barátnője, s nagyon aranyosak. Bálint fiúnevet választott magának. Helyes srác lett belőle. :)

2017. júl. 24. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

Mert bunkók és felvilágosulatlanok a rokonai.

Bár nem értem pontosan, mi lenne a kérdés :-/

2017. júl. 24. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert vannak emberek akik ezt nem tudják elfogadni. Különbözőek vagyunk. Én sem repesnék az örömtől, ha egy családtagom közölné velem, hogy bocsi holnaptól fiú szeretnék lenni és az Árpi helyett szólitsatok inkább Ilonkának..Nem kicsit sokkolna a dolog, még a mai beteges világban is amiben élünk..
2017. júl. 24. 16:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Miért nem fogadják el? Nem drogozik, vagy ilyen illegális szereket nem használ,..egyetlen vágya csak, hogy fiú lehessen. Ez olyan elfogadhatatlan kérés?
2017. júl. 24. 16:54
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Mert a lany csak 16 eves tinikeh
2017. júl. 24. 16:58
 6/13 A kérdező kommentje:
19 évesen nem hiszem hogy tini lenne...
2017. júl. 24. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
A dolog lelki eredetű. Érdemes pszichológushoz fordulni, mert a dolognak több válfaja van. Ha a lány úgy akar fiú lenni, hogy csupán viselkedésében, öltözködésében, az más eset, mintha szexuális orientációja is a hasonló neműek felé irányulna és saját nemiszervét is idegennek tekinti. Itt az u.n. transzneműség esetéről van szó, amikor lelkileg nem tud az illető azonosulni saját biológiai nemével.
2017. júl. 24. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Számomra inkább az a furcsa, Te miért gondolod azt, hogy az ilyesmit a többségnek el kellene fogadni? Az emberek túlnyomó többsége egyáltalán nem tud ezzel az elképzeléssel megbirkózni még akkor se, ha szerinted ennek így kellene lennie. Nem így működik a emberiség.
2017. júl. 24. 17:31
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Azért, mert ilyen fiatal korban felmerülhet az a gyanú is, hogy csak figyelemre éhes, csak mindenáron különleges akar lenni. Talán olvasta a neten, hogy vannak akik nemet váltanak, és belelovalta magát. Talált egy értelmet az unalmas életének. Ha így van, akkor nem kellene támogatni, mert később talán ő maga is nagyon megbánja a műtétet.

Persze az is lehet, hogy nem így van, talán tényleg egy lánytestbe zárt fiú. Az biztos, hogy először komoly pszichológiai kivizsgálás kellene, mert kiderülhet, hogy csak ebbe vetíti bele a lelki problémáit, és akkor a műtét rossz megoldás.

2017. júl. 24. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Az emberek nagy többsége számára a nemváltás igénye érthetetlen. Lehet ezen hőbörögni, de attól még így van.

Van akinek hiányzik egy végtagja és ép akar lenni. Van aki vak és látni akar. Van aki fájdalmakkal él és újra fiatal akar lenni. Mindannyiunknak vannak keresztjei, és sokan csodálkoznak, hogy ha valakinek megadatott egy ép test, akkor miért nem éli az életét azokkal a feltételekkel, amelyek megadattak neki. Ahogy mindenki más. Abból kell kihozni a jót, amit kaptunk.

A fentiekkel csak szemléltetni akartam, hogyan gondolkodik a legtöbb ember. Ezért nem szabad őket hibáztatni. Én magam úgy gondolom, hogy ha valakivel tényleg ennyire kitolt a természet, hogy nem megfelelő nemű testbe született, hát műttesse magát. De ha csak feltűnési viszketegségből csinálják, azt elítélem.

2017. júl. 24. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!