Miért van az, hogy egy lány fiú akar lenni, csak az édesanyjára számíthat, mert a rokonság teljesen elfordul tőle?
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki fogadja el, és ki nem. Akinek a szemében szálka voltál, ezután is az maradsz. Aki szeret, az fiúként is elfogad. Biztosan kevesebb lesz a barátod, de azok legalább kitartanak melletted.
Ismerek Pécsen egy fiút, aki régebben lány volt, tehát lányból operálták fiúvá Budapesten a Sotén. A szűk család teljesen elfogadta őt, de a nagyszülők szerintem még mindig nem. 21 éves, és még időben kapta meg a tesztoszteront. Van neki barátnője, s nagyon aranyosak. Bálint fiúnevet választott magának. Helyes srác lett belőle. :)
Mert bunkók és felvilágosulatlanok a rokonai.
Bár nem értem pontosan, mi lenne a kérdés :-/
Azért, mert ilyen fiatal korban felmerülhet az a gyanú is, hogy csak figyelemre éhes, csak mindenáron különleges akar lenni. Talán olvasta a neten, hogy vannak akik nemet váltanak, és belelovalta magát. Talált egy értelmet az unalmas életének. Ha így van, akkor nem kellene támogatni, mert később talán ő maga is nagyon megbánja a műtétet.
Persze az is lehet, hogy nem így van, talán tényleg egy lánytestbe zárt fiú. Az biztos, hogy először komoly pszichológiai kivizsgálás kellene, mert kiderülhet, hogy csak ebbe vetíti bele a lelki problémáit, és akkor a műtét rossz megoldás.
Az emberek nagy többsége számára a nemváltás igénye érthetetlen. Lehet ezen hőbörögni, de attól még így van.
Van akinek hiányzik egy végtagja és ép akar lenni. Van aki vak és látni akar. Van aki fájdalmakkal él és újra fiatal akar lenni. Mindannyiunknak vannak keresztjei, és sokan csodálkoznak, hogy ha valakinek megadatott egy ép test, akkor miért nem éli az életét azokkal a feltételekkel, amelyek megadattak neki. Ahogy mindenki más. Abból kell kihozni a jót, amit kaptunk.
A fentiekkel csak szemléltetni akartam, hogyan gondolkodik a legtöbb ember. Ezért nem szabad őket hibáztatni. Én magam úgy gondolom, hogy ha valakivel tényleg ennyire kitolt a természet, hogy nem megfelelő nemű testbe született, hát műttesse magát. De ha csak feltűnési viszketegségből csinálják, azt elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!