Ha a lányotok elmondaná, hogy terhes, de abortuszt akar, mindenképpen tudni akarnátok, hogy ki az apa?
Sajnos terhes lettem, nem tartom meg.
19 éves vagyok, szóval a szüleimnek tudnia sem kéne róla, de anyának szeretném elmondani, másnak nem. Viszont nem szeretném, hogy megtudja, kitől lettem terhes...
Szerintetek tiszteletben tartaná a kérésemet, hogy ne kérdezősködjön, nyomozzon utána?
Te ismered őt.
Én szerintem akarnám tudni, de ha nagyon nem akarná elmondani, akkor tiszteletben tartanám.
Nem értem, mi köze a kettönek egymáshoz.
De ha annyira bizalmas kapcsolatban vagy anyukáddal, hogy az abortuszról beszélni akarsz vele, akkor annyira meg kellene bíznod benne, hogy tiszteletben tartja a kérésedet..
Viszont azt nem értem, hogy ezt miért akarod eltitkolni elöle, nekem maga az abortusz ténye nagyobb probléma lenne, mint az apa kiléte.
Másodiknak: ezt azért gondolod, mert nem tudod, ki az apa. Lehet pl. a család egyik közeli barátja, aki az apja korabeli, vagy mondjuk az anyukájának kollégája, a szomszéd három gyerekes családból a férj... Számtalan nagyon gáz lehetőség van.
Én tiszteletben tartanám a kérésedet, de az előbb leírt lehetőségek egyikére gondolnék, és garantáltan minden, a környezetben lévő pasira gyanakodnék.
Utolsó, ez nem ilyen egyszerű.
Én nem akarok gyereket egyáltalán, azt pedig tuti nem dolgoznám fel, ha utána az anyám nevelgetné... És az abortuszt meg sem tilthatja.
Nekem fájna, hogy ennyire nem bízik bennem, de eleve úgy nevelném, hogy nekem bármit elmondhat.
Én először arra gyanakodnék ilyen esetben, hogy megerőszakolták, és emiatt sokkal jobban szenvednék, mint ha kiderülne, hogy a szomszéd háromgyerekes pali az, aki közben engem is kefélget (direkt mondtam nagyon sarkított példát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!