Ha a lányotok elmondaná, hogy terhes, de abortuszt akar, mindenképpen tudni akarnátok, hogy ki az apa?
Sajnos terhes lettem, nem tartom meg.
19 éves vagyok, szóval a szüleimnek tudnia sem kéne róla, de anyának szeretném elmondani, másnak nem. Viszont nem szeretném, hogy megtudja, kitől lettem terhes...
Szerintetek tiszteletben tartaná a kérésemet, hogy ne kérdezősködjön, nyomozzon utána?
Kérdező, én tiszteletben tartanám a kérésed, de az én vagyok, az anyukádat nem ismerem. (ha nem vagy benne biztos, akkor a saját nyugalmad érdekében inkább ne szólj az abortuszról se, vagy fogd egy éjszakás kalandra)
#5, te nagyon utálod a saját gyereked, hogy "csak jót akarva" tennéd tönkre az életét? Szerencsére nem rajtad múlna...
A Kérdező nem azt kérdezte, hogy megtartsa-e a gyereket, vagy örökbe adja vagy az Édesanyja nevelje-e fel, hanem azt, hogy az Anyja szerintünk kérdezősködne-e arról, hogy ki az apa.
Persze az abortusznak is vannak negatív következményei, de éppen ezen az oldalon olvastam egyszer egy pszichológus írását, aki olyan nőknek tart tréninget, akik örökbe adták a gyereküket és azt állította, hogy az örökbeadás is traumát okoz. Sokan egy kutyától vagy egy macskától nem válnak meg szívesen, akkor a gyerekétől még úgy sem. Ráadásul az örökbefogadó szülők kötelesek elmondani a kicsinek, hogy nem a vér szerinti gyerekük. Kérdem Én, Kedves Magzatvédők, Nektek milyen érzés lett volna az, ha megtudtátok volna, hogy az Édesanyátok lemondott Rólatok?
A Kérdező hadd döntse már el, mit tegyen, ha már nem akarja ezt a babát.
Ha nem akarod megmondani az apa nevét, nem mondod, és kész. Nem hiszem, hogy ez a legnagyobb gond ebben.
Kedves Kérdező! Írod, hogy nem tudnád azt feldolgozni, hogy az anyád nevelje fel a babát. Téged is ő nevelt fel :)
" Írod, hogy nem tudnád azt feldolgozni, hogy az anyád nevelje fel a babát. Téged is ő nevelt fel :)"
Lehet, hogy ÉPPEN EZÉRT! Vagy az anyja anyagi vagy egyéb körülményei miatt nem tartja megoldásnak.
#16 "Kedves Kérdező! Írod, hogy nem tudnád azt feldolgozni, hogy az anyád nevelje fel a babát. Téged is ő nevelt fel :)" - na látod, ez már maga erős indok lehet.
A másik, hogy a szülőnek akkor lehet ilyen szerepe, ha a gyereke szülni akarna(!), csak átmenetileg(!) nem adottak a körülmények hozzá... akkor a szülőtől tiszteletre méltó, ha ezzel segíti a gyereke szándékát.
Ha viszont az illető nem akar gyereket - mint itt - akkor ez kb. a létezhető legnagyobb szemétség a szülő részéről, mert a lánynak egy választást hagy: azt, hogy a szülőjével minden létező kapcsolatot megszakítva elhúzzon a lehető legmesszebbre, mert különben mégis ott lesz a gyerek a mindennapjaiban, hiába nem akarta egyetlen porcikája se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!