Mennyire elfogadott a kicsi esküvő pár rokonnal baráttal? A szüleim teljesen kikészültek, hogy nem akarunk több 100 fős lagzit.
Úgy döntöttünk a párommal csak a közeli rokonokat, barátokat hívjuk meg, úgy 20-25 főt. Nem szeretem a nagy felhajtásokat a családban, minden ilyenen láttam a sok fancsali arcot, a kritikákat mindenre. Jajj hogy néz ki a ruha, milyen rossz volt az ebéd, nem telt marhára.csak birkára stb..
Inkabb elmennénk 1-2 hétre nyaralni.
Anyám ma egész nap veszekedett, mit fognak szólni a rokonok, ő már előre felhívott rendezvény szervezőket. Más is csinálta így?
Olyan esküvőtök legyen, amilyet ti szeretnétek a pároddal, ne hallgass az anyukádra.
Szeptemberben megyek egy rokon esküvőjére (én leszek az egyik koszorúslány) és szintén kevesen leszünk. Max 40 fő, de a 20-25 is teljesen jó.
MOST kell a sarkadra allnod, es megmondani neki, hogy ez a TE eskuvod. Ne szervezzen helyetted, ne o dontse el milyen ruhad legyen, ne o mondja meg kiket hivsz meg. Ha most nem tudod kontroll alatt tartani, kesobb is mindenbe bele akar majd szolni.
Ismetlem, nem kell figyelembe venni mit akar, vagy mit nem, ez a te es foleg a TI napotok, olyan legyen, amilyet ti akartok.
Kit érdekel, mi elfogadott? Ez a ti döntésetek. Mi 2 embernél többet nem is tudnánk hívni, nincs annyi rokon és barát :) Szimpatizálok a kis esküvőkkal, 25 fő az nekem már brutálisan sok, persze ha lenne annyi ember, aki igen közel áll hozzám, lehet, hogy bevállalnám egy szolid buliban, felhajtás nélkül. Ha majd 30-50 évvel azután, hogy összejöttünk, házasságot akarok a poén kedvéért. Mert az sem muszáj, ha nem akarom, nem lesz, ennyi.
Ma voltam egy nagy esküvőn, valaki mesélte, hogy a gyermeke vasárnapi ebédnél jelentette be, hogy előtte nap házasodtak (3 nappal azelőtt döntötték el) s ő örült, hogy nincs felhajtás. Ez azért extrém, de ilyen is van.
Az érdekelne legkevésbé, mit mondanak a rokonok, ha nem úgy lesz, ahogy ŐK akarják, s nem úgy, ahogy MI, akiknek a személyes ügyük. Csak botránkozzanak meg, amennyire csak tudnak, úgy kell nekik.
Akkor mit szólna, ha olyan esküvőtök lenne, mint nekünk volt.... Csak két tanut hivtunk,és a családnak utólag árultuk el. :-)
Felnött vagy! A saját esküvőtökröl csak ti dönthettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!