Mennyire elfogadott a kicsi esküvő pár rokonnal baráttal? A szüleim teljesen kikészültek, hogy nem akarunk több 100 fős lagzit.
Úgy döntöttünk a párommal csak a közeli rokonokat, barátokat hívjuk meg, úgy 20-25 főt. Nem szeretem a nagy felhajtásokat a családban, minden ilyenen láttam a sok fancsali arcot, a kritikákat mindenre. Jajj hogy néz ki a ruha, milyen rossz volt az ebéd, nem telt marhára.csak birkára stb..
Inkabb elmennénk 1-2 hétre nyaralni.
Anyám ma egész nap veszekedett, mit fognak szólni a rokonok, ő már előre felhívott rendezvény szervezőket. Más is csinálta így?
Menjetek is inkább a pénzből nyaralni! Jobb élmény, mint előtte hónapokig szervezni, tiszta stressz az egész. Amúgy ki is fizetné a 100fos lakodaret vagy csak a telefont kapkodja?
Én voltam már ilyen olyan csiricsáré lakzikba hol hintó hol galambok meg csokiszokokut volt. Aztán 5 éven belül mind el is vált szépen nagyon rossz volt ott lenni azokon a fennkölt eskuvokon aztán meg azt hallani ezek is szetmentek meg azok is. Akkor mi értelme volt az egésznek? Ez az esküvősdi ne a rokonoknak szóljon, hanem rólatok.
25 fős esküvőnk volt.
Nagyruha, kaja, pia, tánc. Minden ami kell.
Csak nem hívtunk meg olyan rokonokat akiket igazából nem is ismerünk.
Csak a szűk család volt ott.
( a barátokkal a nászút ztán egy bográcsolós estét csináltunk)
Egy percig sem bántuk meg h nem "szórtuk el a pénzünket" egy bulira.Mi pénzkidobásnak tartottuk.
Van akinek nagyon fontos h nagy esküvője legyen. nekünk nem volt az.
Csináljátok úgy ahogy az nektek tetszik. Legyen olyan amilyet ti szeretnétek. Ez a ti napotok!
Ne hagyd h bárki beleszóljon!
Ez a Ti esküvőtök lesz, így a döntés is a tiétek, hogy hogyan szervezitek meg.
A szüleid esküvőjéről sem te döntöttél.
Úgy csináljátok ahogy nektek jó, ebbe senki nem szólhat bele.
Mi először terveztük, hogy még tanut se hívunk és a szüleinket se aztán végülis a szüleink ott voltak a polgári esküvőn és utana együtt mentünk étterembe. Nem kiakadás vagyis mondjuk úgy hogy nem jutott a fülünkbe azóta se. Nem bántuk meg, hogy így döntöttünk. Mind a ketten utáljuk a nagy felhajtást és szervezkedést.
Szerintem olyan esküvőt szervezzetek amilyet ti szeretnétek. Ha nem tetszik a szüleidnek akkor mondd azt, hogy akkor ti elmentek ketten és nem muszáj ott lenni senkinek.
Igen!
csak nehogy úgy járjatok, mint mi a kedves feleségemmel, hogy a felháborodott szülők nem vettek semmit az esküvőnkre, mert mi nem akartunk lagzit.
A többi meghívott is úgy gondolta, mivel nem lakodalom, csak egy vacsora, ajándékot se kell vinni. :-)
Mi a nagy napunkon 0 azaz nulla nászajándékot kaptunk.
de minket ez nem érdekelt. :-)
Jó naiv vagy,ha eddig sem jöttél rá,hogy a magyar egy fikázós,hót pesszimista nép.Tipikus van rajta sapka,nincs sapka problémakör.
Nem,hogy örülnének az ingyen zabának,aminek az összegéből elmehetnétek több száz fő esetén akár a Kajmán-szigetekre.
Pont ezért nem akarok majd lagzit,akinek meg nem tetszik,csókolja meg a farpofáimat a főtéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!