Szerintetek mennyire elfogadott, ha az esküvő után nem akarok gyűrűt hordani? 24/F
Én sem hordom (1977 óta), nem a kezeden van a lényeg, hanem a szívedben! :)
54F
"ÉN apám sem hordta soha. Mondjuk én nem viselném el az én férjemtől, max. ha tényleg csak munka közben veszi le."
Kemény, nem irigylem a férjed, igazi hárpia lehetsz...
Nő létemre én se hordtam soha a gyűrűt. Most is ott van a kis dobozában.
Engem egyszerűen idegesít a gyűrű a kezemen. Fülbevalót, nyakláncot elviselem, de a gyűrűt valamiért nem. Soha nem is volt ebből senkinek se gondja. Észre se vették.
Ez attól is függ, hogy a párod hogy viseli. Nálunk nagyon fontos volt a házasság, és a gyűrű, így nevelkedtünk, szeretem, ha látják, én már tartozom vkihez. A párom is így van ezzel, de ő olyan fizikai munkát végez, aminél a gyűrű balesetveszélyes. Így ő itthonhagyja a gyűrűt, ha dolgozni megy, viszont mindig felveszi, ha megyünk valahova, pl. séta, társaság. Akkor is felvezsi, ha egyedül megy valahova, pl bolt, ügyintézés. Nekem rosszul esne, ha nem venné fel, amikor lehet, mert ilyen beállítottságú vagyok. Hozzáteszem, a férjem is, tehát én is mindig felveszem a gyűrűt, ha lehet.
Egyébként meg, csak az első pár hét furcsa gyűrűben. Én lány létemre csak nyakláncot hordtam, kifejezetten utáltam a gyűrűt, úgy érzetem, vmi szorít. De aztán a karikagyűrűt hamar megszoktam. És büszke is vagyok rá amikor vki megdícséri, vagy észre veszik, hogy jé, te ilyen fiatalon már férjnél vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!