Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám teljesen rám van teleped...

Anyám teljesen rám van telepedve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de most jelenleg még nem tudok elköltözni. Nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi, hogy költözzek el. De egész életemet így kellett leélnem, tehát kisebb koromban sem volt egy kis magánszférám. Anyám este meghatározza nekem, hogy mikor feküdjek le. Napközben pedig a szobámba alszik, nem pedig a sajátjukba, nekem pedig csendbe kell lennem. Az is meg van szabva mennyi ideig fürödhetek, 10 perc után már ordibál hogy jöjjek kifele, mert menne ő is fürödni. Azt is megakarná szabni, hogy hogyan öltözzek fel, meg azt mondja a ruháimra, hogy nem jók. Szerinte semmi értelme szépen kiöltöznöm, kicsínosítani mert úgy se néz rám senki.
2017. aug. 23. 10:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Vállald a konfliktusokat. Tedd, amit szeretnél, akármit is mondd. Persze nyilván normális határokon belül. De ahogy leírtad, nem akarsz te semmi szokatlant, csak teljesen hétköznapi dolgokat.

Ezen már tiniként át kellett volna esni. Ne húzd tovább.

Ellent kell mondani. Lesznek veszekedések. De később már nem is fogtok rájuk emlékezni.

2017. aug. 23. 10:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Összevesztem már vele emiatt, és azt mondta hogy ez az ő háza, én pedig befoghatom.
2017. aug. 23. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Amig nem tudsz elköltözni, addig tűrnöd kell . ő a tulajdonos. Bár valami pszichológushoz azért el kéne küldeni anyukádat.
2017. aug. 23. 10:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

2: Nem fogod be, csinálod, ahogy szeretnéd. Majd megszokja.

Túl kell ezen esni. Mindenki átmegy ezen.

2017. aug. 23. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne feküdj le mikor mondja

egyszerűen mondj ellent neki

te meg menj utána fürdeni, aztán akkor talán nem lesz vele baja

az meg hogy nem akarja hogy szépen öltözködj, lehet hogy szimpla irigység

szólj apádnak talán helyreteszi a fejét

2017. aug. 23. 11:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, irigylem a türelmedet, én a helyedben már nekimentem volna... igaza van itt többeknek, fel kell vállalnod a konfliktusokat, és megvívnod azokat a meccseket, amelyek elmaradtak 16 éves korodban.
2017. aug. 23. 11:10
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Hát, akkor tűrsz, de én a helyedben óvatosan szájalnék, mert ilyen mentalitással, mint anyádnak van, könnyen a kapun kvül találhatod magadat :(
2017. aug. 23. 11:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Apám is ugyanazt gondolja amit anyám.
2017. aug. 23. 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Telepítsd le!Nagyon egyszerű
2017. aug. 23. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem úgy csinálod ahogy ő szeretné???
2017. aug. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!