Bevált receptekre lenne szükségem egy
irányításmániás anya lecsillapítására, mert teljesen
kikészültem! Valakinek nincs egy jó tippje?
Figyelt kérdés
Egész életemben vele dacoltam, de semmivel nem tudtam meggyőzni. Próbáltam vele ellenkezni. Mintha meg sem hallotta volna, kezdte újra ugyanazt. Amikor elkezdtem ráhagyni a dolgokat, akkor egy darabig jobb volt, aztán viszont elkezdett újra gyerekként kezelni, és minden áldott nap felhívott, hogy elmondja a napi teendőimet. Mindent szàmon tart. Olyan, mintha egy noteszba jegyzetelne, mert képtelenség ennyi mindent észben tartani. Van egy barátnőm, akivel 2 éve járunk, és miatta szeretnék ennek véget vetni. Látom rajta, hogy nagyon sok ez neki. Leginkább azért, mert már az ő dolgaiba is bele akar szólni. Amikor mondom neki, hogy nincs köze hozzá, megsértődik, de másnap kezdi ugyanott. Ha engem nem tud elérni, azonnal őt hívja, és akkor ő hallgatja végig azt a bődületesen sok baromságot, amit összehord. Bocs, hogy ilyen hosszú lett, pedig igyekeztem rövidre fogni. :D
2017. aug. 11. 16:23
1/9 anonim válasza:
Mindenhol letiltjátok, a lakásba nem engeditek be és megszakítotok vele mindenkapcsolatot.
2017. aug. 11. 16:33
2/9 acelsziv válasza:
Végső esetben kapcsolatmegszakítás.
Mondd el neki, hogy el fog veszíteni téged, ha nem hagyja ezt abba. Felnőtt vagy és élned kell az életedet.
2017. aug. 11. 16:34
3/9 anonim válasza:
Recept:
Felhív, felveszed, elmondod neki, hogy mostantól nem kérsz az instrukcióiból, nem irányíthat, telefonon csak akkor beszélhettek ezután, ha nem kezdi el az irányítással kapcsolatos szövegeit. Ha elkezdi, akkor a telefont le fogjátok tenni abban a pillanatban.
Előbb-utóbb megtanulja.
2017. aug. 11. 17:04
4/9 A kérdező kommentje:
Na igen, az volt a baj, hogy csak fenyegettem. A tettekig sosem jutottam el, mert sikerült mindig megsajnáltatnia magát velem. :D A kapcsolatot csak a legvégső esetben szeretném megszakítani, mivel nem ártani akar nekem. Nem bírja elfogadni, hogy felnőttem. Kösz a segítséget. Mostantól így fogok eljárni. Kedvesen szeretném tálalni, csak sok volt már belőle nagyon. Inkább hagyom a finomkodást.
2017. aug. 11. 17:27
5/9 anonim válasza:
gondolom az eredményeid nem nyugtatják meg.
2017. aug. 11. 18:08
6/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én az alábbi módon csináltam:
Amikor megállíthatatlanul nyomták az arcomba a tájékozatlanságalapú, utoljára 30 éve frissített információkkal random összekevert okosságaikat megmondtam nekik, h: iksz ipszilon vagyok (itt a saját teljes neved mondd, ne két betűt az ábécéből :D ), ennyi-és-ennyi éves. Köszönöm, tudok dönteni. Jelezi fogom, ha tanácsra van szükségem.
Ezt élőben, a "mindjárt szétrobbanok" arcommal, de teljesen, már-már túl nyugodt hangon mondtam.
Ha kell, gyakorolj tükör előtt.
2017. aug. 11. 20:49
7/9 anonim válasza:
Az a baj hogy azt hiszed hogy nem akar ártani neked. Végül is nem direkt akar, de árt ezzel neked. Mérgezi a kapcsolataidat, az életedet.
2017. aug. 11. 23:31
8/9 anonim válasza:
Ha nwm erti meg
Kozold vele h ezentul heti 1x hivos fel max 20 percre
A baratnod meg tiltsa le telon a szamat igy ha hivja a telo blokkolja a hivaat
Ha hiv ne vedd fel, de a elore altalad meghatarozott idoban mindig hivd
Pl penteken 18:00-18:20 kozott
2017. aug. 12. 13:48
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Nagyon hasznosak voltak a válaszok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!