Igen, az. Bennem bíztak annyira, hogy 17-18 évesen (mikor lett barátom), már megengedték.
2017. júl. 28. 18:45
22/42 anonim válasza:
15.. Mit szamit hogy hany eves? Ha 40 lenne de otthon elne jogilag ugyanúgy nagykorú lenne mint most. Ha 16 akkor meg az anyja apja felel erte, mert nem nagykoru.
Ő egy felnőtt nő.
Az meg nem feltétlen az o hibaja hogy nincs pénze külön menni. Nem o lesz az egyetlen en nekem is csak 25 evesen sikerult. 5honapos kapcsolatban nem is kellene. Pont az ilyen begyoposodott emberek miatt valnak el mert ahelyett, hogy támogatná elüldözi a gyerekét, hogy az o lelki nyugalma meglegyen.
Az betegebb dolog, hogy hazasodjanak ossze vagy koltozzenek ossze ennyi ido utan aztan akkor egyutt aludhatnak.
Megoldjak a pasinak? En sokkal jobban szerettem ha pl a barátom nalunk alszik, mint ha en nala. És nem megoldani akarja, az intimitasa valszleg otthon nagyobb a részéről.
Nagykorusagom utan nekem ezért nem szoltak. És en hozzamentem azóta es külön is költöztünk. Amig nem vtam 18 meg "lüke" tini vtam nekem se engedtek ezt sehogy.
2017. júl. 28. 18:58
23/42 anonim válasza:
Az, de a saját házukban ők döntenek, ha eddig sem lehetett őket meggyőzni, akkor már nem is nagyon valószínű, hogy sikerülne. Más világban nőttek föl, más neveltetést kaptak.
Aludj te a barátodnál, azt csak megengedik. Ha meg nem, akkor fogd magad és menj, 22 évesen ennyi szabadság azért már jár neked.
2017. júl. 28. 18:58
24/42 anonim válasza:
Te akkor mész oda és addig maradsz náluk amíg akarsz. Abba semmi beleszólásuk. Nálatok az ő házuk, és valószínű zavarná őket egy "idegen."
2017. júl. 28. 19:12
25/42 anonim válasza:
Szia! Szerintem is túlzás, főleg, ha arra hivatkoznak, hogy ez milyen szabados dolog. Felnőtt nő vagy, akkor is, ha ott élsz. Persze az igaz, hogy mondjuk nem biztos, hogy kellemes, ha ők emiatt nem járhatnak otthon lazábban...de szerintem ezt is meg lehet oldani. Értem amúgy, hogy nem engedhetsz meg magadnak külön lakást, de a helyedben azért elkezdenék spórolni, nézelődni, mert tönkre fogják tenni a magánéletedet.
2017. júl. 28. 19:45
26/42 anonim válasza:
A szüleid korában ennyi idősen már házasok voltak az emberek, sőt már sokan szülők is. Akkor persze evidens, hogy együtt is aludtak, hisz együtt éltek. Szóval kérdezd meg a szüleidet, hogy akkor házasodjunk mi is össze, és vállaljunk babát? :)
2017. júl. 29. 10:16
27/42 anonim válasza:
Szerintem nem szigor egyszerűen csak kényelmetlenül éreznék magukat ha mondjuk este összefutnak a sötét folyosón a wc felé menet. Végülis szinte már felnőtt nő vagy, de akkor is a pici lányuk, és az, hogy a barátod ott alszik eléggé felhívja erre a figyelmet, mármint a felnőttségedre. Viszont ha ilyen lazán engedik, hogy nála aludj (elég szólnod) szerintem fogadd el a jelenlegi helyzeted. Ez is jobb a semminél. Egyébként nálunk is ez volt, bármikor aludhattam a barátomnál, de ő nem jöhetett hozzánk, mert apu kiborult tőle. Például 1 hétig sokkos állapotban volt amikor a ház előtt látott csókolózni az akkori barátommal (mi meg nem vettük észre... :D ). Így elengedtem a dolgot és beletörődtem. Viszont pl nyaralni mentünk együtt és aludhatunk közös szobában külön.
2017. júl. 29. 18:15
28/42 anonim válasza:
A szüleid valószínűleg azt csinálták ennyi idősen amit neked most tiltanak.
2017. júl. 29. 18:29
29/42 anonim válasza:
Én 20 vagyok, nem engednek el sehova , az összes pasijelöltemet elüldözték, szóval nyugi nálam sem alhatott eddig itt senki :/ de én sem másnál(!)
A szüleim úgy tiltanak mindettől, h ők ált.isk. 5. osztálya óta szeretik egymást...
2017. júl. 29. 19:38
30/42 anonim válasza:
Az ilyen hülye szülőkből élnek a feketén albérletet kiadók:D
Mond meg a leendő albérleted tulajának,hogy köszönje meg a szüleidnek,hogy ilyen gyökerek:d
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!