Csak szerintem nagyon illetlenség a szüleim részéről, hogy simán képesek meztelenül mászkálni előttem?
Itt arra gondolok, hogy amikor elmennek fürdeni, miért nem képesek bevinni azt a ruhát, ami utána felvesznek. Szóltam már erről nekik, hogy nem kéne ezt, az volt a válasz, hogy majd az én házamban úgy fogom csinálni, ahogy én akarom. Nagyszüleim soha nem csináltak ilyet, ők neveltek rá arra, hogy mikor megyek fürdeni vigyem be a pizsamámat.
18/f
mi néha egyszerre vagyunk a fürdőbe nincs ezzel semmi gond
20 f
Mondd, hogy téged feszélyez a pucér testük.
Én nem szeretek a fürdőszobában öltözni, mert párás a levegő fürdés vagy zuhanyzás után, ezért sose viszem be a ruháimat, max. egy bugyit. Törölközőt szoktam magam köré tekerni, abból nem látszik ki semmim, ami bárkit zavarba hozna.
"Kar, hogy a nagyszulok oket nem tanitottak meg."
Valószínű az volt a különköltözésük első jóleső, megkönnyebbült pillanata, amikor végre kilejthettek a fürdőből ruha nélkül. :D
Én van hogy egésznap a kolbászt lengetve lofrálok..... nincs mit szégyelnem.. izmos vagyok a dákom is megfelelő és ez ÉN házam, én kertem.... és ahigy észre vettem a szomszédasszony sem tiltakozik... 😁
Es ez igy is fog maradni...nha kedvem van kicsapni a dákót a házamba, akkor ki.is lesz csapva... akinek ez nem tetszik húzhat a faxba... legyen az a rokonságból bárki.... nem azért vettem, hogy itt is megmindják mit és hogyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!