Tényleg illetlenség bugyiban lenni otthon?
Hát ha nem mászkálsz ki úgy, akkor tök mindegy. Bár jobb, ha már most megszokod, hogy otthon is legyél csinos a körülményekhez képest, ebben igaza van anyukádnak. Mondjuk felvehetnél egy lenge strandruhát, az majdnem olyan, mint egy trikó, csak kicsit hosszabb. Melegíteni nem melegít, de nem ciki, ha vendég jön, nem kell öltözni, ha kimennél egy pohár vízért, de kényelmes is.
Vagy vegyél fel bikinialsót, az nem bugyi, de mégis az, arra vajon mit szól anyukád? :D
Amúgy meg teljesen mindegy, mi mit mondunk. Engem ugyan nem zavarna a dolog, de nem velem laksz, anyukád szava dönt inkább. :D
Mindenkinél máshogy vannak ezek a dolgok.
Nálunk pl az sem ciki, megvetni való, ha bugyi-melltartóban mászkálunk. Az exbarátomnál is úgy volt, hogy a szülei előtt is lehetett póló-bugyiban lenni. Elsőre nekem ciki volt ott, de amikor már kibírhatatlan hőség volt, akkor már lekerült rólam a ruházat. :D Persze nem mindig voltunk a szüleinél... Isten ments.:)
Az lenne az illetlenség szerintem, ha már a bugyi is lekerülne.
Mindenhol vannak kimondatlan szabályok, illemszabályok. Embere válogatja. De ha egy házban lakik valakivel az ember, akkor muszáj csiszolódni, egymáshoz igazodni.
Totál családfüggő.
A barátom családja olyan, hogy ott mindenki mindenki előtt meztelenül csámborog, majdnem leesett az állam, amikor az apját már vagy hatodszorra alsógatyában láttam, de ez őt nem zavarta, én meg csak mosolyogtam rajta :D Ők ilyenek, nincs ebben elítélendő szerintem. Az én családom viszont teljesen más, itt mindenki prűd. Nem szoktunk egymás előtt hiányos öltözékben mászkálni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!