Tényleg illetlenség bugyiban lenni otthon?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok. Sajnos nem nagyon bírom a nagy hőséget, ezért otthon, ha nem látja senki, bugyiban és pólóban vagyok, vagy atlétában. Anya viszont azt mondja, hogy egy lány nem tartózkodik otthon se ennyire levetkőzve. Nem értem őt, hiszen ha kimegyek a szobámból felveszek egy szoknyát (ilyenkor mindig azt hordok, szeretek szoknyában lenni) csak akkor megyek ki bugyiban, ha este megyek a mosdóba lefekvés után. Az atlétám meg olyan, amit nagyobb lányok is hordanak az utcán.2015. jún. 15. 20:14
31/31 anonim válasza:
12éves vagyok.
Én is bugyiban vagyok otthon.
És ez nem illetlenség a szüleid előtt.
Mondjuk ez attól függ milyen rendű,rangú a családod.Mert ha te vagy a kis Charlotte hercegnő akkor persze illetlenség,de ha csak egy átlagos jómódú(vagy éppen nem)családból származol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!