Tényleg illetlenség bugyiban lenni otthon?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok. Sajnos nem nagyon bírom a nagy hőséget, ezért otthon, ha nem látja senki, bugyiban és pólóban vagyok, vagy atlétában. Anya viszont azt mondja, hogy egy lány nem tartózkodik otthon se ennyire levetkőzve. Nem értem őt, hiszen ha kimegyek a szobámból felveszek egy szoknyát (ilyenkor mindig azt hordok, szeretek szoknyában lenni) csak akkor megyek ki bugyiban, ha este megyek a mosdóba lefekvés után. Az atlétám meg olyan, amit nagyobb lányok is hordanak az utcán.2015. jún. 15. 20:14
11/31 anonim válasza:
A párommal simán vagyunk meztelenül egymás előtt otthon és kertben. Természetesen más rokonok előtt felöltözünk.
12/31 anonim válasza:
Szerintem anyukád prűd...
Viszont inkább vennek fel ebben az esetben bikinialsót,azért csak nem szól..
/ egyébként nagy melegben én akar ruhátlanul is vagyok..de nem a családommal..../
Tartsd tiszteletben a véleményét, és muszáj alkalmazkodni.. ( egyébkent nem kell tudja, ha nem megy a szobádba, hogy nincs rajtad a szoknya ()
13/31 anonim válasza:
De a bikinialsó meg a bugyi ugyanannyit takar, nem?
14/31 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok, bugyiba és polóba vagyok itthon én is. A nagypapám néha nem szereti, szól érte, amit megértek, de senki mást nem zavar. Apum is egyszál gatyába van. Mi ezt megszoktuk. Meztelenkedés nincs, de a gatya meg bugyi nem jelent probélmát. Szerintem ez természetes, de nem mindenhol van így
15/31 anonim válasza:
Szerintem vegyél fel bikini alsót, arra nem lehet kifogása, de mégsem lesz benne meleged. Vagy egy rövid sortot, azok szinte olyanok mint egy francia bugyi... Rá egy hosszabb pólót vagy atlétát és kész. Probléma megoldva...
16/31 A kérdező kommentje:
A bikini alsónál is szólt. Mindig azt mondja, hogy vegyek fel szoknyát vagy rövidnadrágot.
2015. jún. 15. 20:56
17/31 anonim válasza:
Szerintem ez nem prűdség kérdése, hanem esztétikussá. Egy 20 éves nő még jól néz ki bugyiban, de ha 50 évesen, netán hájasan, de egész biztos narancsbőrösen és löttyedten is így mászkál a vejei és unokái előtt az nem túl szép látvány, nem esztétikus. Nekem elmenne az étvágyam. A 100 kilós anyukám is volt, hogy épp melltartóban járkált otthon, és én szégyeltem a barátom előtt. De ez nem prűdség szerintem.
18/31 anonim válasza:
Jól van, nem az a szabály, hogy aki szép és fiatal, az védheti magát a meleg ellen, aki meg öreg vagy kövér, az kapjon gutaütést a saját otthonában.
19/31 anonim válasza:
és ha olyan hosszú pólót veszel fel, amiben nem látszik, hogy csak bugyi van rajtad?! :DD
de a standon is igy mászkálsz :'D ( mármint bikinialsóban és felsőben, nem? :D )
attól, hogy otthon vagy simán lehetnél bikinialsóban :D
persze az más kérdés ha vendége jönnek és attól is függ, hogy ki jön :D
de szerintem akkor se gáz a bikinialsó :D
hát könyörgöm, a strandon is látnak ennyit :'D
20/31 A kérdező kommentje:
Ha vendég jön, akkor felöltözök.
2015. jún. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!