Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg illetlenség bugyiban...

Tényleg illetlenség bugyiban lenni otthon?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok. Sajnos nem nagyon bírom a nagy hőséget, ezért otthon, ha nem látja senki, bugyiban és pólóban vagyok, vagy atlétában. Anya viszont azt mondja, hogy egy lány nem tartózkodik otthon se ennyire levetkőzve. Nem értem őt, hiszen ha kimegyek a szobámból felveszek egy szoknyát (ilyenkor mindig azt hordok, szeretek szoknyában lenni) csak akkor megyek ki bugyiban, ha este megyek a mosdóba lefekvés után. Az atlétám meg olyan, amit nagyobb lányok is hordanak az utcán.

2015. jún. 15. 20:14
1 2 3 4
 21/31 piroska és a farkas ***** válasza:
80%
Azért tegyünk különbséget a szük család, és a vejek-menyek-nagyszülők között. Én pl nagyon gáznak tartanám, ha az anyukám, aki nem vékony, sőt, azért nem vehetne fel kániulában bugyit egy pántos toppal, mert az nekem rossz... hát álljon már meg a menet, a saját otthonában a saját anyám feszengjen? természetesen a meztelenkedést már illetlenségnek tartom, egyébként részemről tök normális lenne ha 11 évesen bugyi-polo kombinácioban lenne a lányom, de nem vagyunk egyformák.
2015. jún. 15. 22:23
 22/31 anonim ***** válasza:
64%

Szűk családban ez egyáltalán nem gáz.

Én is úgy vagyok most :D ha kimegyek, felveszek egy basanadrágot.

2015. jún. 15. 22:38
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna, 11 évesen pláne belefér. Én most is csak egy bugyiban vagyok, pedig elmúltam 11 úgy 25 éve. :) Régebben hordtam fiú boxeralsót, vékonyabb, mint egy rövidnadrág, mégis többet takar, mint egy bugyi.
2015. jún. 15. 22:47
 24/31 anonim ***** válasza:
96%

Anyukádnak ez a felfogása, másnak más.

Szerintem nem illetlenség. Hol máshol öltözzön úgy az ember ahogy akar, ha nem otthon.

Ha nagyon problémázik a dolgon akkor vegyetek pár lenge nyáriruhát és hálóinget. Azokban sem lesz meleged és "tisztességesen" fel leszel öltözve. Na meg nem kellesz fel-le öltöznöd ha kimennél egy pohár vízért.

2015. jún. 16. 01:18
 25/31 anonim ***** válasza:
87%

Az "illetlenség" csak az emberek fejében létezik, és kizárólag megszokás kérdése, hogy mit tekintünk annak. Van, ahol a nők meztelen mellel mászkálnak, máshol meg az egész törzsben mindenki teljesen meztelen, megint máshol meg a legnagyobb melegben sem lehet kimenni az utcára mindent vagy majdnem mindent takaró ruha nélkül.

11 évesen, azt javaslom, az ilyesmiben alkalmazkodj anyukád-apukád szokásaihoz, elvégre ők a szüleid, és azért anyukád felfogása sem tűnik ésszerűtlen bolondságnak. Aztán persze amikor már nagy leszel, és saját háztartásban laksz, akkor úgy öltözöl, ahogy kedved tartja, és a gyerekeidnek is azt tanítasz majd, ami jólesik.:)

2015. jún. 16. 01:47
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de a póló pont, hogy meleg.

Egy vékony, laza, pántos mini ruha sokkal szellősebb, és fel is vagy öltözve.

2015. jún. 16. 05:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Ujjatlan pólóban szoktam lenni ilyenkor, olyan pamutban.
2015. jún. 16. 05:48
 28/31 anonim ***** válasza:
30%
Itt az is a probléma, hogy manapság rendszerint a lakásban egy nevelőapuka ia van és a fiatal lánykák tangában járnak, nem olyan bugyiban, mint a hetvenes években.
2015. jún. 16. 07:39
 29/31 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem mivel kényelmesebb egy bugyi, mint egy rövidnadrág? Az se mentség, hogy abban nincs annyira meleged, mert már kb. olyan rövidnadrágok vannak, amik annyit takarnak, mint egy bugyi, csak max. van egy 2 centis száruk...nem hinném, hogy abba döglenél bele. Ja és max. nem veszel alá bugyit. Érzetre ugyanaz, kinézetre esztétikusabb és nem is szólhat meg érte senki.
2015. jún. 16. 08:02
 30/31 anonim ***** válasza:
83%

A szüleimnél ritkán fordult elő, hogy fehérneműben flangáltunk egymás előtt, de azért volt rá példa.

Jelenleg a párommal élek. Nem jövök zavarba, ha a tikkasztó hőségben fehérneműben jön-megy a lakásban és én is szoktam. Nálunk ez lesz a természetes akkor is, ha gyerekünk lesz.

2015. jún. 16. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!