Szerintetek túlzott szigor az a szüleim részéről, hogy 22 éves létemre nem engedik, hogy a barátom néha napján nálunk aludjon?
Valóban hazudnék ha azt mondanám,hogy rossz szülők lennének. Igazából az élet bármely dolgában segítenek, megértenek engem, kivéve ha a nagy betűs szerelemről van szó. Nem sok barátom volt, épp emiatt, de most pár hónapja jelen van az életemben egy olyan illető, akiben megbízok, akire lehet mondani,hogy : " Igen, ő az akit kerestem, vele szeretném a jövőmet felépíteni! " Csak elég kemény munka ezt megvalósítani, ha a családom ilyen felfogással rendelkezik, és megbeszélésről hallani sem akarnak.
Mellesleg szimpatizálják őt, hogy lehetne ne szimpatizálni: szeret, megbecsül, tisztel, nem hazudik, nem csajozik. Ritka egy kincs.
11, mit számít, hogy hány éves? A szülei így gondolják és kész.
Mit kell megoldania? Hisz megoldja a barátjánál.
Volt egy barátnőm aki 14 évesen került össze az akkor 20 éves barátjával. Egy hónap után a srác már életvitel szerűen ott élt és egy szobával arrébb dug.ta a lányt.
Nem kisebbségből származóak egyébként.
Na pl én ezt abszolút helytelennek tartottam/tartom.
De az, hogy egy 22 éves nő ne hívhassa át a barátját egy egy éjszakára..nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!