Szerintetek túlzott szigor az a szüleim részéről, hogy 22 éves létemre nem engedik, hogy a barátom néha napján nálunk aludjon?
Azon kellene elgondolkodni, hogy szimpatizálnak-e egyébként a barátoddal?
Valószínű úgy ismernek, hogy nem vagy még annyira jártas pasi témában, aztán nehogy bajod essen. Meg gondolom, ők sem örülnek valami ok folytán, hogy komoly kapcsolatod van.
Gondolom alapból is konzervatívabb felfogásúak lehetnek, követelménytámasztók, féltettek mindig, stb.
Ki kell náluk harcolni valahogy, mert ez csak feszültséget kelt majd közetetek.
22 éves vagy, felnőtt nő. Gyakorlatilag nem igazán van beleszólásuk abba, hogy kivel vagy és mit csinálsz. Az egy dolog, hogy náluk laksz, de ennyi idősen akár már külön is élhetnél, sőt akár családot is tervezhetnél.
Ha normális srácról van szó, akkor nem értem, mi bajuk van.
Igazából lakbérre még nem telik.
Ami azt illeti, azt kitudtam harcolni,hogy a barátomnál aludhassak, azt is úgy, hogy csak bejelentettem,hogy másnap érkezek haza. Azóta azt elfogadták. De, hogy ő aludjon itt azt nem tudom kiharcolni.
Állításuk szerint azért nem engedik, mert "bezzeg az ő idejükben " ilyesmi nem volt,hogy együtt aludhassanak a fiatalok, az nagyon csúnya és tabu dolog.
Hiába próbálom mondani,hogy már legalább egy évtizede modernebb lett a világ, de valahogy ez a beszéd nem hatja meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!