Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Leírnám a történetet, egy kicsit hosszú. A szüleim már régen elváltak. Anyukámmal maradtam. Nagyon rosszul éreztem magam mindig. Már 6 éves koromban is sokszor megütött. Ahogy egyre nagyobb lettem, egyre rosszabb lett az egész. Azt mondja, hogy haszontalan vagyok, én vagyok mindenért a hibás, nem vagyok jó semmire. Mindennap megharagszik valami miatt. Például, ha elkezdek olvasni, akkor nagyon ideges lesz, vagy mindig azt mondja, hogy nagyon furcsán nézek és ilyenkor nem szól hozzám órákig. Én vagyok a legjobb tanuló, mindig megcsinálom a házimunkát. Nem szereti, ha tanulok, azt mondja, hogy ebből most nem tudunk megélni, engedélyt kell kérnem tőle, hogy tanulhassak. Azt mondja, hogy kitettem az utcára. Már egy 1 éve nem dolgozik. Nyáron engem küldött dolgozni. Nem engedi, hogy apukámmal találkozzak, ő veszi fel a telefont, válaszol az SMS-ekre. Már többször gondolkoztam az öngyilkosságon. Hogy lehetne elérni azt, hogy apukámmal éljek, és ez mennyi idő lenne, mert ha anyám megtudja ezt az egészet, nagyon megverne. Én nagyon félek. Nekem igazából mindegy kihez kerülnék, csak el innen. Az osztálytársam szülei annyival rendesebbek, ők annak örülnek, ha a gyerekük leül tanulni. Már beszéltem egy tanárral erről, ő azt mondta, hogy hívjam fel apukámat és költözzek hozzá, ne is gondolkodjak. Nektek mi a véleményetek? Kérlek segítsetek.

2017. júl. 27. 12:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rég hívott már, nem elég, de nem tudok vele beszélni.
2017. júl. 27. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!