Fel lehet jelenteni apukámat, ha munkára kényszerít teljes munkaidőben? 16 éves vagyok
37Es! Köszi hogy összefoglaltad a lényeget.én pont ezt akartam írni.
Sokan ugy reagáltak mintha ez a fiatal otthon tespedne es semmit nem csinálna.
Közbe meg sokat dolgozik.és nincs az az ember aki nem lázadna fel amiatt hogy nincs szabadnapja.
Ha az apa jófej lenne akkor mondhatná hogy: dolgozz csak nekem és akkor kaphatsz szabadnapot is.
Nyilván az apa feljelentése túlzás lett volna a kérdező részéről,de gondolom azt mérgébe irta..
Istenem mennyi frusztrált dühös irigy ember van itt, szörnyű.
Egyik válaszolónak: nem nem (csak) tinik pontozgatnak itt, én 29 éves felnőttként hányni tudnék ezektől a soroktól amiket olvasok.
Ha a gyerekem meg kamasz lesz eszembe nem jutna 7/7 napot dolgozni hajtani nyáron, ha csak nincsenek számomra megfizethetetlenül drága nagy igényei. Miért is tenném? Normális szülő azért szül gyereket hogy őt tisztességgel felnevelje, szép gyerek/fiatalkort biztosítson neki, nem pedig azért hogy legyen kit b..tatni hogy már megint megy el a pénz. jah kérem, akkor nem kéne potyogtatni, aztán lehet habzsi dőzsizni egyedül, vagy kettecsként a párunkkal. Csak a sok hihetetlenül "felelős, értelmes" ember gyártja a gyereket, mert de cuki a baba, meg mert társadalmi elvárás, meg anyám kínja, de mikor már pénzbe van meg jön a húúúzzzál dolgozni című történet...Hát lehet én vagyok retaradált de azért tanultam, kerestem jó munkahelyet, hogy neki meglegyen mindene ami alapvető, és ne kelljen azt hallgatni soha hogy bezzeg mennyi pénzbe vagy.
Szüleimnek anno annyi fizetése sem volt, mint most nekünk mégsem hallottam tőlük ilyen undormány szavakat/hozáállást, amit tudtak megadtak innentől kezdve én kötelességemnek érzem ezt továbbadni.
Ezt a tesped a gyerek otthon baromságot meg hagyjátok már. Ha nem dolgozik gyárban nyaranként attól még otthon megcsinálhat kb. bármit amit a szülő kér/elvár, ha jól van nevelve. A saját frusztrációtokat nyomorotokat meg ne máson éljétek már ki.
Igazatok van, csak és kizárólag ezt a szerencsétlen sorsú kérdezőt foglalkoztatja a diák szövetkezet öt napban és nyolc órában 😂😂😂
Mivel 16 éves, ezért max két napot dolgoztatják, úgyhogy hazudik, mint a vízfolyás. Valószínűleg azért dolgiztatja az apja (és még fizet is érte, bár nem lenne kötelező, de hát ezt a sok nyámnyila figyelmen kívül hagyja), mert lusta. Persze a markát azért tartja otthon, mikor jönnek a külön kívánságok, azért azokat jó élvezni.
Jelentkezzen az, aki kapott fizetést az otthon elvégzett munkáért. Csak ez a kis hisztis jár ilyen jól.
-hallgatag- mert te aztán csak tudod kinek milyen külön kívánságai vannak otthon, mi?
Vagy nálad mi minősül annak? Kér enni vagy mi a frász nyavaja? Van osztálypénz? Elmegy moziba? Kíváncsi lennék az ilyen embereknek mi az ami olyan k-va megbotránkoztatóan külön kívánság.
Ez az idézet meg külön "tetszik":
Mllesleg, akik szerint jaj szegény gyerknek jár a pihenés... a szülőnek nem? Ő húzza 365-ben az igát?
most mondok egy jót, figyelj. az a "szemét" gyerek is egy nap felnő, és ő is egész évben húzni fogja az igát, és lesz neki saját gyereke, akire majd költ....hűűű mik vannak.
45! És egy szülőnek hétvégéje sincs, pláne ha van gyereke.
Mikor nyaralnak, akkor is a gyerekkel kell folyton foglalkozni, nagy pihenés az is.
Dolgozz a gyerek, de ne heti 7 nap, túlzásnak tartom a feljelentés szót is.
Akkor nem kell gyereket szülni ennyi a történet. 2017-et írunk senkit nem bélyegeznek meg ha nem lesz szülő. Minek az nektek? Mártírkodni?
Még hogy foglalkozni kell a gyerekkel....anyukád is ezt vágta hozzád, mikor gyerek voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!