Fel lehet jelenteni apukámat, ha munkára kényszerít teljes munkaidőben? 16 éves vagyok
Mert a 16 évesnek nyáron dolgoznia kell? Én anno 14 évesen mentem el nyáron dolgozni legelőször és nyolc órában. Nekem normális colr, csak az ilyen elkényelmesedett, rosszindulatú, lusta kis piócáknak nem.
Ha ebből a panzióból van ennek a kis kényeskének a napi betevője és mindene, akkor segítsen be. Pláne, hogy fizetnek is érte.
De hát aki ilyen kis rongy, hogy ez miatt futna feljelenteni a szüleit, nem ér semmit.
Szerintem ez teljesen normális. Mit akarsz? Vegyenek fel mást, és fizessenek annak? Örülnöd kellene hogy van hol dolgoznod.
Annak idején 15 évesen én is családi vállalkozásban dolgoztam. Fiatal lányként férfimunkát. És én nem kaptam érte fizetést, eltartottak.
Nem, miért, 16 évesen már teljes állásban is dolgozhatsz - ahogy a diákmelót is 8-ban tolod.
:)
Mllesleg, akik szerint jaj szegény gyerknek jár a pihenés... a szülőnek nem? Ő húzza 365-ben az igát? Hát, bocs...
A gyerek egész évben ÜL, és pár óra alatt megtanul, de van, akinek otthon semmit nem kell, mert penge az agya és ennyi a húdenagy dolga évközben.
Plusz 3x szünet, amikor szitén otthon pihenhet, mí a szülő akkor is 8-10 órában melózik.
Nyáron emelje már meg a seggét legalább. Addig sem a gép előtt ül.
"A gyerek egész évben ÜL, és pár óra alatt megtanul, "
Tudod te mennyi sz.ságot kell megtanulniuk, hála a a csodás oktatási rendszernek ami amúgy egy kalap kaki? Oké ez a dolguk ebben az életkorban de ne intézd már el pár órával, főleg hogy nem magadról beszélsz.
Mellesleg komoly összegben fogadtam volna hogy érkezik jó pár dögöljön meg a szomszéd tehene is válaszoló. Mert nektek sz@ar volt, hát mi az hogy nem takarodik el minden 16!! éves dolgozni a csudába, nem? Miért ilyen sz@arrágó sok ember de komolyan...
Amerikában és más külföldi országban teljesen normális, hogy a nyári szünetben dolgoznak a fiatalok már 14 éves koruktól, így gyűjtik a zsebpénzt, esetleg az egyetemre, még ha keveset is, de akkor is tesznek érte. Itthon egy felnőtt ember egész évben gürizik, jó ha nyáron átlag 1 hetet pihen, nyaral, a gyerekek meg közel 3 hónapon át.
Mikor gyerek voltam és nem dolgoztam hü.lyére untam magam a nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!