Milyen ügyeket nem tudtok elintézni munkaidőben?
Figyelt kérdés
Nektek milyen ügyeitek vannak, amit pl. munkaidőben kellene elintéznetek és emiatt nehéz elintézni? Nekem pl. az iskolai ügyintézés ilyen, vagy eljutni a postára. írjatok még légyszi hasonló példákat!2011. okt. 27. 12:39
1/5 anonim válasza:
Én ha el akarok intézni bármit is,akkor vagy szabit kell kivennem,vagy péntekre kell időzítenem mert a péntek rövid munkanap.
Sehová nem tudok menni munkaügyben(8-17) mert szinte minden bezár 5 vagy fél 6 -kor.Így enm tudok intézkedni
-postán
-önkormányzatnál.
-bankban
2/5 anonim válasza:
Hálisten nekem nincs ilyen, non-stop posta van mellettünk, meg a munkaidőm is összevissza van, sokszor van hogy hétvégén dolgozom, de cserébe hétköznap szabad vagyok. Például ma :) Rengeteg szempontból nem szerencsés ez a beosztás, de ilyenkor igen.
Egyébként szerintem már rengeteg dolgot el lehet intézni interneten vagy telefonon, így is ezt választom, mert kényelmesebb pl. a számlákat netbankon átutalni, mint órákig sorbanállni a postán..
3/5 anonim válasza:
munkaügyi központ :( most oda kéne mennem, de mivel dolgozom, nem tudok menni :(
4/5 anonim válasza:
Szerencsére mindent tudok intézni, akár munkaidő közben is.
5/5 anonim válasza:
mindent el tudok intézni,mert elkérem a céges közös kocsit,és kiugrok elintézni.Ha tovább tart fél óránál,akkor annyival maradik tovább,vagy reggel alapból később érek be (8-fél5 ig vagyunk elvileg,de csak 10-14-ig kötelező benn lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!