Hogyan tudnám ezt elintézni?
A lakásom apám nevén van, sokáig ő fizette a rezsi egy részét. Szeretnénk átvenni a fizetést a férjemmel, de apám rendre kikerüli a témát.
Férjem feldobta, hogy a dijnet.hu-n keresztül írjuk be az órákat, állásokat, stb.
Tudtok valami megoldást javasolni, hogy apám együttműködése nélkül hogyan lehetne, még ha az ő nevén is maradnak a mérőórák, legalább a terhelendő számlaszámot és egyebeket átírni?
A számlák hozzám jönnek, ha arról le tudok nézni infot, az menni fog.
Végső esetben alá is tudok írni úgy, mint ő.
Jaja, csak azon meg haszonélvezetük van.
De nem lenne jó ötlet, mert nekünk magasabb a rezsi és tudtommal ott is az ő nevükön vannak az órák.
A dijnetes megoldásra tudna valaki konkrétan válaszolni?
Pénzügyekben szokása úgy csalni, hogy én járjak jól. Van egy közös cégünk, amiben mindketten eltérő tevékenységet folytatunk. A könyvelő a szomszédja, így nem is szoktam nézegetni a könyvelést, megbízok benne. Egyszer gyanús lett, hogy mintha kevesebb járna nekem, mint amennyit kaptam.
Felhívtam a könyvelőt, aki hallhatóan kínban volt, szerintem apám szólt neki, hogy ne adjon ki ilyen infót. Úgy kellett kihúznom belőle a dolgokat, végül bebizonyosodott, hogy tényleg a saját kárára "csalt" a pénzügyekkel.
Segíteni akar és túlzottan makacs a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!