Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elintézni, hogy másodszor is házasodhassak templomban?
Szia!
én úgy hallottam, hogy a lakhelyed szerinti legközelebb levő püspökségen kell kérvényezni.
Azért, mert te elváltál, Isten előtt még mindig házas vagy azzal az emberrel, akivel az Úr színe előtt örök hűséget fogadtatok egymásnak. Vallási szempontból nincs több lehetőség Isten házába menni, hogy egy másik emberrel fogadd meg ugyanazt, amit már egy másik emberrel megfogadtál, és az elszakíthatatlan kötelék.
Úgy látom téged nem érdekel, hogy milyen írott szabályok vannak a vallásban. De viszont akkor nem értem, miért házasodtál templomban! És valóban gyomorforgató, amit tenni készülsz.
Ha lepontozol, ha nem, ez így van. Úgy látom, hogy mindenki lelett pontozva aki megmondta az igazat.
Korrupt és engedékeny papok, püspökök mindig lesznek, akiknél eltudod intézni ezt a dolgot. De remélem végig, amíg ott fogsz állni az oltár előtt, tudni fogod hogy Isten azzal levette az áldását rólad és a tettedért megbűnhődsz majd halálod napján.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok templombajáró vallásguru, csak éppen tiszteletben tartom én is, mint sokan mások a VALLÁS SZENTSÉGÉT!!!!!
Szia!
Azért ne ess mindenkinek , mert nem azt válaszolják, amit Te szeretnél olvasni! A templomi házasságkötés nem olyan mint egy esetleges "hiba". Ezért nem tudom miért ragaszkodnak sokan hozzá... vagy komolyan gondolsz valakivel valamit és tényleg ISMERED , vagy akkor minek a hacacáré? Hibázni lehet, elrontod a kaját, leejted a tányért ; de örök esküt ígérni, utána meg "ja, mégse, bocs...és most összejöttem valakivel, akkor vele is legyen templomi" az milyen ígéretnek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!