18 éves lányom nem akar felnőni? Olyan gyerekes. (komolytalan) Mindig mindenen röhög. Hivatalos ügyeket alig tud elintézni.
Gondolom ott, hogy eddig nem bíztál rá semmit, meg ott, hogy mondhat ilyet, hogy dehogy csinálom meg.
Nekem a hét éves ilyet csinál, akkor rá..ott, mert legközelebb én is így csinálom meg neki a vacsorát, a biciklit, süteményt, és a társait.
Egyelőre én vagyok az anyja, és először ő fogad szót nekem, nem pedig fordítva.
Egy darabig nem mosol rá, nem kap enni, és ha húzza a száját, akkor közlöd, hogy bocs, de nem értél rá, mert nem segít senki. Viszont választhat, hogy elviszi a kicsit fürdeni, vagy elmosogat, és akkor bedobod a ruháit. Netán ki is moshatja.
Egyik napról a másikra hiába várod el, hogy bármit meg tudjon oldani, ha eddig nem kellett, és nem tanulta meg, hogy hogy kell.
Lehet,hogy azt is nehezen viseli, hogy most van kistesó.
Nem eleg az uj bebi, meg haziallat is. Ha most nem segit, tobb mint valoszinu, hogy az allat utan sem fog nezni.
Azon ne lepodj meg, hogy hivatalos ugyeket nem tud elintezni, sok 20+ sem. Nem tanitjak mar iskolaban, otthon gondolom eddig mindent megcsinaltal neki. Most akarod hogy nojjon fel, de ez nem megy naprol-napra. Lehet kistestvernek sem ourl annyira meg, lehet egy kicsit feltekeny. Ha nagyobb lesz a baba, talan tobbet tud vele kezdeni majd. Most vannak a hulye hormonok, rohognek mindenen, normalis. Ez a meno. Tudom, idegesito, de remelhetoleg nem sokaig lesz ilyen. Bizdd meg dolgokkal, olyanokkal is, amibol o nyer. Ha nem csinalja meg, ne csinald meg Te sem. Majd talan akkor jobban csipkedi magat.
mond meg neki költözzön el ha nem fog javítani a viselkedésén
vagy fonj meg tőle valamit..bár ez egy 18 éves lánynál már..
Van a lányának barátja?
Csak azért kérdezem, mert ha esetleg nincs, akkor valószínű, hogy unatkozik!
Ha van, vagy lesz, akkor meg megcsinálja :)
Én olyat mondtam volna anyámnak hogy dehogy csinálom kaptam volna tóle egy akkora sallert...
Neharagudj de elég egy semmirevaló gyereket neveltél, az ilyenektől ráz ki a hideg és még itt kér tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!