Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lányom nem akar...

18 éves lányom nem akar felnőni? Olyan gyerekes. (komolytalan) Mindig mindenen röhög. Hivatalos ügyeket alig tud elintézni.

Figyelt kérdés
Semmit sem lehet rábízni, Megszületett a kishúga 4 hete és semmit nem segít.. Igen tudom nem neki szültem.. de ha megkérem pár apróságra elkezdi dehogy csinálom meg. Semmi felelőség érzete sincs. Tudom hogy én neveltem, de valamit nagyon elronthattam.. de nem tudom hol. Köszönöm a válaszokat! 41N
2011. júl. 17. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
mondd neki, hogy segit otthon, vagy költözzön el. ha már elmúlt 18 éves, akkor már teljes mértékben magáért felel, nincs joga elvárni, hogy mindent te csinálj meg helyette.
2011. júl. 17. 16:20
 12/16 anonim válasza:
30%
mi van akkor ha nem fozol neki ? :P valamit kell egyen ,ne adj neki penzt amig nem segit otthon neked valamit :P stb
2011. júl. 17. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Egy gyereket nema koplalassal, a gyomran keresztul kell nevelni. Sot egy anyanak kotelessege megadni a mindenappos sszukssegletet, ehhez a megfelelo, es mennyisegben eleg etel is hozzajaarul.
2011. júl. 17. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:30

De azt senki se mondja, hogy 18 évesen arra se legyen hajlandó, hogy egy vajaskenyeret megkenjen, ugye?

Nem arról van szó, hogy rongyokban fog járni, télen megfagy, kivéve ha addig éhen hal, de ha mégsem, az csak azért van, mert mit sem sejtő embereket lop meg az éjszaka közepén.

Azt tanácsoltuk többen is, hogy kezdje el önállóságra nevelni a lányát, mivel épp ideje, sőt... Tegye be a ruháit a mosógépbe, ha tiszta ruhát akar, ha enni akar, főzzön ki egy zacskó tésztát, és ha azt akarja, hogy csend legyen, menjen el a postára feladni a csekkeket, addig se sír senki a fülébe.

Nem fogom sajnálni, ha nagykorú ember létére éhezik, pedig ott a kaja a hűtőben, csak ki kéne nyitni az ajtót...

2011. júl. 17. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell izgulni, úgyis felnő és meg van neki a magához való esze hidd el! az hogy otthon hogy vagytok, nem biztos, hogy csak miatta van így, lehet te is úgy állsz hozzá, hogy mindenhez befognád és elvennéd az ideje nagy részét.
2011. júl. 18. 01:38
 16/16 Kistál_és_a_bor válasza:

Szia!

Jobb a helyzet azóta..?

2021. szept. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!