Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem élnek, de...

A szüleim nem élnek, de esküvőre vagyok hivatalos. Illő így is táncolnom?

Figyelt kérdés
Tudom 1 év a gyász ideje (régen így volt a szokás) és ez már bőven letelt: anyum 8 éve, apum 3 éve halt meg, de nem tudom gáz lesz-e ha táncolni fogok.
2011. aug. 16. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Én még sosem hallottam erről a szokásról. Szerintem egész nyugodtam táncolj!
2011. aug. 16. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Kedves első..Pedig régen volt ilyen szokás: A gyászidő 1 évig tartott..Vagyis 1 évig a gyászoló fekete ruhában járt( vagy sötét ruhában)és tartózkodott minden olyan dologtól ami mulatságra adott okot(hiszen gyászol)

De ma egyre kevesebben élnek a szokásokkal.Talán csak az idősebb generáció..

De a kérdező szülei már régen elhunytak..Már régen a saját életedet kéne élned..Már régen mulathatsz,táncolhatsz,akár férjhez is mehetsz...Már régen letelt a gyász idő ha a szokásokat vesszük figyelembe.

2011. aug. 16. 22:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nem is nagyon értettem a kérdést, persze hogy táncolhatsz!
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
AZ élet megy tovább. Ők is azt akarnák hogy táncolj. Nem temetheted el magad. Élj.
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Erről nem hallottam....Nem most haltak meg, évekkel ezelőtt, miért ne táncolhatnál?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
És akkor soha többé nem táncolhatsz, vagy hogy gondoltad? Senki nem várja el tőled, hogy elvonulj és mindörökre magányos és boldogtalan legyél.
2011. aug. 16. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon dicséretes az irántuk érzett szereteted és tiszteleted! de az élet megy tovább! sajnos már Nélkülük.. de megy tovább! előre kell tekintened! és ahogy azt már előttem írta vki, biztos lehetsz benne, h Ők is (mmint a Szüleid) azt szeretnék, ha táncolnál és jól éreznéd magad egy kicsit! ez nem bűn!
2011. aug. 16. 22:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan táncolhatsz..szerintem a szüleid is azt szeretnék hogy boldog légy...
2011. aug. 16. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Táncolj nyugodtan és érezd jól magad. Semmi olyan dolgot nem teszel ezzel, ami bárkit arra késztetne, hogy illetlennek nevezzen téged.
2011. aug. 16. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog megszólni, táncolj nyugodtan és érezd jól magad!
2011. aug. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!