A szüleim nem élnek, de esküvőre vagyok hivatalos. Illő így is táncolnom?
Figyelt kérdés
Tudom 1 év a gyász ideje (régen így volt a szokás) és ez már bőven letelt: anyum 8 éve, apum 3 éve halt meg, de nem tudom gáz lesz-e ha táncolni fogok.2011. aug. 16. 22:21
11/14 anonim válasza:
de mértérdekel h mit gondolnak a többiek? ha ugy érzed, táncolj nyugodtan és ha valaki is rossz szemmel nézne rád ezért az legyen az ö baja. sztem mindenkinek megvan a saját gyászideje, amihez senkinek semmi köze. szóval ha kész vagy rá táncolj csak le mindenkit a táncparkettről ;)
12/14 anonim válasza:
Én is isemrem ezt a szokást, nagynénémmel kb 8 hónappal azután voltunk egy esküvőn, hogy nagybátyám meghalt, és ő sem táncolt. Ez egy régi szokás, szerinten jobbára már csak az idősek tartják. De ez is 1 év. A te esetedben ez is eltelt. Még ha valaki nagyon tartaná, ő sem szólhatna meg téged. Persze, táncolj csak. Igazából lagzin legalább efgyet táncolni illik is. Érzed jól magad, és minden jót kívánok, tudom nehéz lehet.
14/14 Kistál_és_a_bor válasza:
Nekem a #7.
(2011.aug.16.22:31)
a legnagyszerűbb válaszok egyike, amiket itt olvastam a Gyakori-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!