Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen ki tettek otthonról....

19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?

Figyelt kérdés

Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/

Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat

2017. júl. 23. 14:07
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
wiki = wifi*
2017. júl. 26. 08:11
 42/45 anonim ***** válasza:
hostel=hotel?
2017. júl. 26. 13:24
 43/45 anonim ***** válasza:
De így mégha tudna neki valaki segíteni, akkor se tud! Nincs semmi elérhetősége, értelmetlenül írt ide.
2017. júl. 26. 13:27
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
#42 Nem, nem egyenlő a kettő. Nézz utána. Hostel = olcsó (többnyire) diákszállás, alacsonyabb minőséggel, sokszor tömegszobákkal. Amolyan hátizsákos szállás, amikor csak aludni mész, mert átutazóban vagy, vagy kevésbé fontos a szállásod minősége az utazás során.
2017. júl. 26. 13:33
 45/45 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne már valós sztori? Nekem ugyan ilyen sztorit mesélt egyik barátnőm akinek a párjával történt ez meg. Ne higyétek azt hogy minden szülő százas most komolyan. Alkoholista anya, agresszív apa kombóról nem hallottatok még. Ja ha kirakták otthonról és nincsenek barátai és okostelefonja akkor nem is tudja sűrűn nézni a válaszokat, valószínűleg majd válaszol ha netközelben lesz. A full kamu kérdésekre kapjatok rá inkább mert ugyan ez az eset történt egyik barátnőm párjával.
2017. júl. 31. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!