Jogos, hogy ha úgy érzem, hogy 28 évesen már jó lenne elköltözni otthonról?
Mennyire súlyos betegségről van szó?
Ha nem súlyos, akkor javasolnám a költözést. Szerintem már nem kellene egy 28 éves fiú után az édesanyjának takarítania,meg számon kérnie. Persze, ha az ő jövedelméből ész, akkor jogosan teszi.
Ha súlyos a betegség, akkor kérheted kezelő orvosod tanácsát és ha nagyon szeretnél költözni, akkor tud beszélni az orvosod anyukáddal.
Egyébként persze, természetes, hogy ennyi idősen külön akarsz menni.
Sok sikert hozzá!:)
1.- nem is tudjátok, hogy a kérdező dolgozik-e, van-e szakmája, képzettsége, stb, de máris egymásnak ugrottatok.
2.- nem is tudjátok, hogy MILYEN betegsége van a kérdezőnek - de máris mennek a tanácsok + egymásnak ugrottatok.
Nem kellene inkább megvárni, míg a kérdező többet elárul magáról és nem csak a vakvilágban ítélkezni????
Krónikus betegség lehet pl. az epilepszia, amit ugyan gyógyszerrel karban lehet tartani - de nem jó, ha magányosan éri a rosszullét, stb.
épp a minap írta valaki, hogy másfél-2 órát feküdt a földön egy egy ismerőse (biztonsági őr, munkaidőben) totál egyedül. Még jó, hogy nem lett komolyabb baja...
"Nem mindenki betanított munkás kedves 5-ös."
Egy betanitott munkásnak nincs joga külön költözni?! Miért olyanok az albérletárak, hogy csak a jómódúak tudják megfizetni? Ne mondd, hogy nem direkt van...
Azt kell mondjam hogy sok szülő képes magához láncolni a gyereket, főleg ha egy fiú, vagy egy lány. Olyan szélsőséges esetet én is hallottam a közelemben hogy nem engedte a felnőtt gyerekét a volánhoz, csak ha a szülő is mehetett, a szülővárosából nem tehette ki a lábát egy fesztivál révén ami 1 hetes volt, pedig dolgozó közel 24 éves volt.
Én amondója vagyok hogy ha van X milliód egy lakásra akkor már belelehet fogni, amennyiben albérletet választanál, annál még otthon maradni is jobb, igaz hogy le kell nyelni a hülyeségeit, de megmarad a pénzed, és nem adsz ki felesleges összegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!