19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?
Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/
Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat
Mi rosszat tettél, hogy így kiraktak? Vagy komolyan csak egy veszekedés volt az indok?
Nyári koliba jelentkezni kell nyár elején szerintem, így sürgősen nem veszik be.
Rokonokhoz miért nem mehetsz? Egy barátod sincs aki befogadjon?
Menj haza, hátha lenyugodtak és visszafogadnak. Ha apukád bántana, akkor vetess róla látleletet
Remèlem soha nem felejted el ezt amit tettek ès x èv mùlva igy fogsz visslkedni velük.
Fizetesi előleget nem tudsz kérni hétfőn? R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!