Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen ki tettek otthonról....

19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?

Figyelt kérdés

Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/

Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat

2017. júl. 23. 14:07
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
97%
Koleszban nyárra is ki szokták adni a szobákat, általában hostel jelleggel. Talán egy kicsit olcsóbb, mint ahol most vagy. Ha beszélsz a koleszfelügyelővel, esetleg lehet, hogy megértő... Ismerősöm így lakott egész nyáron (és suli közben is) kollégiumban, amikor jövedelmi és távolsági helyzet alapján még a rendesre sem lett volna jogosult.
2017. júl. 23. 14:12
 2/45 anonim ***** válasza:
81%
haverokhoz nem mehetsz? szép kis haverok... akkor legalább kérj tőlük kölcsön
2017. júl. 23. 14:13
 3/45 anonim ***** válasza:
15%
Albérletbe nem tudom, rögtön kell e fizetni, ha bejelentkezel. Ha nem kell rögtön fizetni, akkor megpróbálhatnád azt átmenetileg.
2017. júl. 23. 14:32
 4/45 anonim ***** válasza:
84%

Mi rosszat tettél, hogy így kiraktak? Vagy komolyan csak egy veszekedés volt az indok?

Nyári koliba jelentkezni kell nyár elején szerintem, így sürgősen nem veszik be.

Rokonokhoz miért nem mehetsz? Egy barátod sincs aki befogadjon?

Menj haza, hátha lenyugodtak és visszafogadnak. Ha apukád bántana, akkor vetess róla látleletet

2017. júl. 23. 14:37
 5/45 anonim ***** válasza:
70%
biztos befogad innen valaki, aki minden 18 felettinek azt mondja, költözzön el...
2017. júl. 23. 14:38
 6/45 anonim ***** válasza:
39%
Vagy a főbérlők biztos befogadnak majd, akik szerint csak az nem tud albérletet fizetni, aki lusta disznó... Emaptikus ország ez, undoritó, ami itt folyik.
2017. júl. 23. 14:43
 7/45 anonim ***** válasza:
25%
Empatikus*
2017. júl. 23. 14:43
 8/45 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora gyík haverjaid vannak! Az enyémek kapásból befogadtak volna egy hónapra is, ha kell.
2017. júl. 23. 14:45
 9/45 anonim ***** válasza:
72%
Rettentõen fájdalmas ilyesmit olvasni.Mi történt?
2017. júl. 23. 14:46
 10/45 anonim ***** válasza:
78%

Remèlem soha nem felejted el ezt amit tettek ès x èv mùlva igy fogsz visslkedni velük.

Fizetesi előleget nem tudsz kérni hétfőn? R

2017. júl. 23. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!