19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?
Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/
Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat
jó kis vasárnap délutáni mese.
gondoljátok akit kiraknak otthonról annak az az első dolga hogy a gyikre kiír egy kérdést? :D
ugyan már...
ja amúgy nem tudom mi köze ennek a Fideszhez?
unalmas már ez a politikai kabaré ami ebben az országban megy, ujjal mutogatás megy minden oldalról.
lassan már az aszályt is Orbán rendelte, hogy Mészárosnak kedvezzen vele? :D
A kolégiumban, ahol év közben vagy, nyáron nem biztosítanak szállást? (tudomásom szerint a legtöbb egyetemi koleszban igen) Fordulhatnál hozzájuk, a nyári szállás díja egyébként is zsebbe megy nekik, ha néhány veztőségi tagot ismersz, azok közbe is járhatnak az érdkedben.
Még ha csak vendégszobát is szerzel egy koleszban, vagy vendégágyat (bárhol, ahol van ismerősöd, ha az ő vendégeként jelent be, akkor olcsóbb a szállás), az általában egy ezres éjszakánként. Ez tizedikéig nincs húszezer, húsz pedig ennyi időre bőven elég kajára (tapasztalat, koleszosként éltem én egy hónapban negyvenezernek a töredékéből is).
Vannak esetleg még munkásszállók, olcsóbbak, mint egy hostel. Persze nem mindenhol vannak egyágyas szobák, de gondolom a hostelben is másokkal alszol együtt...
Illetve még az jutott eszembe, hogy sétálj be a legközelebbi családsegítőbe, ők tudnak adni infót (ilyen jellegű szállókról is, nem csak hajléktalanszállókról!), van lehetőséged telefonálgatni a kinézett helyek után, ilyesmi. Jobb esetben esetleg krízisszállásra is át tudnak irányítani, bár az ilyen helyeken nagyon ritka az azonnali hely, de hátha. :)
tök idegen koleszok is adnak ki szobát nyáron bármennyi időre igazából. csak meg kell találni.
nem írtál várost, így nem tudok mit mondani, de léteznek, mert mi is szoktunk pl 1-2 hetet nyaranta vidéken koleszban lenni, és pedig szinte csak mi vagyunk mindig, max még 1-2 éppen beeső turista.
"Amikor én ekkora bajba kerültem nekem sem ez volt az első, hogy gyékán várjam a válaszokat, amik valószínűleg csak kioktattak volna."
A kérdezőt 2 napja tették ki, tehát nem ez volt az első dolga. Ennyire nem hihető, hogy 2 nap keresgélés után kiírja ide, hátha valaki tud helyet, ahova mehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!