Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/
Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat
Min vesztetek össze? Nekem is voltak nagy vitáim a szüleimmel, nehezen fogadták el, hogy felnőttem, de idáig soha nem fajult, hogy kidobjanak.
2017. júl. 23. 16:10
32/45 Metionin válasza:
Én is a koleszt mondanám. Anno volt olyan, hogy 3 évig nem költöztem ki, tehát bent laktam nyáron is. A vezetőséggel beszélj a törtétektől. Illetve az önkormányzattól is igényelhetsz rendkívüli segélyt arra hivatkozva, hogy kiraktak. Én anno 10 ezret kaptam, abból mentem koliba. Családsegítőbe is nézz be feltétlenül, hátha vannak támogatások, amiket kérhetsz. Amúgy melyik város?
2017. júl. 23. 20:49
33/45 anonim válasza:
Mégis MIÉRT dobtsk ki? Tudod, ok nélkül nem szokás ut cára tenni a gyerekünket - de persza, apa-anya alkohoéista, idegbeteg,stb... :)
2017. júl. 24. 06:25
34/45 anonim válasza:
mi történt?
2017. júl. 24. 11:59
35/45 anonim válasza:
Esetleg elárulhatnád,hogy miért dobtak ki a szüleid? Vannak elmebeteg rossz indulatú szülők,de korábban is kidobhattak volna,nem? Szóval ha csak valami szarságot nem csináltál akkor....
2017. júl. 25. 06:54
36/45 anonim válasza:
Nem mindegy, miért dobták ki? Változtat az valamin? A helyébe ti sem feltétlenül akarnátok kiteregetni. Ha meg is érdemli, akkor is meg kell valahogy oldania a helyzetet. Ne vájkáljatok ennyire más magánéletében.
2017. júl. 25. 08:12
37/45 anonim válasza:
mondom én h kiderült h meleg., ennyi.
akkor szoktak ilyen dolgok történni.
2017. júl. 25. 09:36
38/45 anonim válasza:
2 napja kiír egy ilyen kérdést hogy hova tudna menni, és meg se nézi a válaszokat? Ha itt vár segítséget, legalább megnézné, válaszolna, stb.Vagy ha megoldódott neki, legalább nézné annyiba az ide írkálókat, akik törik a fejüket rajta, hogy segíthetnének, minimum tanáccsal, hogy beírja, már OKÉ
2017. júl. 25. 10:11
39/45 anonim válasza:
Biztosan megoldódott a helyzete, de az is lehet,hogy visszament haza.
Kérdezõ annyit irhatnál, hogy minden OK.
2017. júl. 25. 13:50
40/45 anonim válasza:
Gondolom az eszetekbe sem jut, hogy pl. nem tudott a hostelben maradni, ergo wiki, net sincs nála. :D Nem tud írni két napig, akkor kapásból már kamu... Jó, hogy ekkora a segítőkészség itt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!