Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen ki tettek otthonról....

19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?

Figyelt kérdés

Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/

Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat

2017. júl. 23. 14:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
94%
Ha van bármilyen ertektargyad arany beadhatod a BÁV -hoz és kapsz onnan pénzt amit fizetéskor kiváltasz és visszakapod.
2017. júl. 23. 14:52
 12/45 anonim ***** válasza:
92%
Diák munkán vagy ? Tudom nem sokat segít,de ha nappali tagozatos vagy családi pótlék jár a szülőnek.Apu gondolom ezt nem vágta a fejedhez,hogy nincs joga felvenni ,ha kidobott.Ez már téged illet,neked kell kérni saját jogon.
2017. júl. 23. 14:55
 13/45 anonim válasza:
71%
Figyelj . Szerintem az albèrlet lesz a jó megoldás , ha tényleg semmi esély máshol. Viszont ott előre ki kell fizetni ( habár ez a házigazdától függ) viszont biztos valaki ismerősöd ad kölcsön a fizetésedig. Érdeklődj. Viszont a szüleidhez semmikèpp ne menj vissza, az ilyenek nem szülők!. Ha nem tud senki kölcsönadni akkor azt ajánlom olyan albèrletet keress ahol öreg néni a házigazda . Az öregek engedèkenyebbek , s meg is sajnálnak .
2017. júl. 23. 14:55
 14/45 anonim ***** válasza:
79%
Hozzám jöhetsz 1-2 napra
2017. júl. 23. 14:56
 15/45 anonim ***** válasza:
36%

"biztos befogad innen valaki, aki minden 18 felettinek azt mondja, költözzön el..." - mondja a mamahoteles a kisszobából, akinek nem kell attól félnie, hogy az anyukája, aki szerelmes belé, az utcára rakja. Jól van Petike, ügyes vagy még mindig...

Kérdező: kérd meg a barátaidat, hogy csak 1-1 napra náluk alhass. Azzal is spórolsz, ha meg ebbe sem mennek bele, akkor tényleg nem barátok.

Kérj fizetési előleget.

szállás: régebben én is laktam olyan koleszban, ahova bárki mehetett lakni. nézz körül, hátha most is van ilyen.

2017. júl. 23. 14:59
 16/45 anonim ***** válasza:
96%

Miért 6os, te csak úgy ingyen, felebaráti szeretetből odaadnád egy vadidegennek a lakásodat hogy lakjon benne nyugodtan? Gondolom felvetted már a kapcsolatot a kérdezővel hogy átadd neki a házadat.

Kérdező: a kollégiumodban próbálkozz, máshova nem nagyon tudsz menni. Meg pár napig, ha jó idő lesz, akár sátorban is kihúzhatod ha nem lesz jobb megoldás.

2017. júl. 23. 15:01
 17/45 anonim ***** válasza:
28%

de kérdező, mi történt?

kiderült h meleg vagy? vagy mi a rák? olyankor szoktak csak ekkora cirkuszok lenni ...

2017. júl. 23. 15:08
 18/45 anonim ***** válasza:
79%

Mi köze van annak a Fidesznek, hogy a Kérdeő összeveszett otthon a szüleivel????

Akkor mindenki aki összeveszett és kidobták, kapjon ingyen lakást vagy mi?

A kérdező nem fejtette ki, hogy mi történt otthon. Lehet olyan dolgot tett, amiért én is kivágtam volna mint macskát sz*rni.

Rokonok/barátok addig is...kérj esetleg előleget vagy kölcsön valakitől, aztán ha helyre jönnek a dolgok megadod. Jobbat nem tudok.

2017. júl. 23. 15:08
 19/45 anonim ***** válasza:
25%

Ne gondoljátok, hogy megtudjátok miért lett kirakva.... ha irni is fogja, akkor tuti ő csak egy áldozat, és semmiről nem tehet.... biztos ok nélkül lett kirakva....

Vagy:

Kifogja dobni az apa-anya üt ver, és alkoholista kátyákat....

2017. júl. 23. 15:12
 20/45 anonim ***** válasza:
71%

15, 40 vagyok, 20 éves gyerekkel, szóval 20 évesen önmagam és a családom tartottam el, nagyon mellélőttél...

De akkora itt a szátok mindig, hogy le lehet lépni és dolgozni, akkor tessék, itt van valaki, akit kiraktak, most mutassátok meg, hogyan kéne megoldani az életét...

2017. júl. 23. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!