19 évesen ki tettek otthonról. Hova tudnék menni?
Két napja egy veszekedésnek az lett a vége,hogy anyám ki tett otthonról.Nem tudtam hova mehetnék, 40ezer forintom volt,első ejszaka sátorban aludtam az összes cuccommal,most egy hostelban vagyok de fogy a pénzem,ami még egy szobára sem elég.nem tudom hova mehetnék ez után,munkahelyem van de oda se tudok bejárni,ha utcára kerülök,viszont a fizetés amiből már tudnék elindulni valamerre csak 10.én jön.Addig teljesen tanácstalan vagyok hova mehetnék..kollégista vagyok es még van egy évem az iskolából tehát szeptembertől nem lenne gond a lakhatással addig viszont szükségem lenne pár tanácsra:/
Haza nem mehetek,mert apám nyomatékosította,hogy ha még egyszer a szeme elé kerülök szétveri az arcom,rokonokhoz nem mehetek,a barátaim pedig nem tudnak befogadni.Köszönöm a válaszokat
"biztos befogad innen valaki, aki minden 18 felettinek azt mondja, költözzön el..." - mondja a mamahoteles a kisszobából, akinek nem kell attól félnie, hogy az anyukája, aki szerelmes belé, az utcára rakja. Jól van Petike, ügyes vagy még mindig...
Kérdező: kérd meg a barátaidat, hogy csak 1-1 napra náluk alhass. Azzal is spórolsz, ha meg ebbe sem mennek bele, akkor tényleg nem barátok.
Kérj fizetési előleget.
szállás: régebben én is laktam olyan koleszban, ahova bárki mehetett lakni. nézz körül, hátha most is van ilyen.
Miért 6os, te csak úgy ingyen, felebaráti szeretetből odaadnád egy vadidegennek a lakásodat hogy lakjon benne nyugodtan? Gondolom felvetted már a kapcsolatot a kérdezővel hogy átadd neki a házadat.
Kérdező: a kollégiumodban próbálkozz, máshova nem nagyon tudsz menni. Meg pár napig, ha jó idő lesz, akár sátorban is kihúzhatod ha nem lesz jobb megoldás.
de kérdező, mi történt?
kiderült h meleg vagy? vagy mi a rák? olyankor szoktak csak ekkora cirkuszok lenni ...
Mi köze van annak a Fidesznek, hogy a Kérdeő összeveszett otthon a szüleivel????
Akkor mindenki aki összeveszett és kidobták, kapjon ingyen lakást vagy mi?
A kérdező nem fejtette ki, hogy mi történt otthon. Lehet olyan dolgot tett, amiért én is kivágtam volna mint macskát sz*rni.
Rokonok/barátok addig is...kérj esetleg előleget vagy kölcsön valakitől, aztán ha helyre jönnek a dolgok megadod. Jobbat nem tudok.
Ne gondoljátok, hogy megtudjátok miért lett kirakva.... ha irni is fogja, akkor tuti ő csak egy áldozat, és semmiről nem tehet.... biztos ok nélkül lett kirakva....
Vagy:
Kifogja dobni az apa-anya üt ver, és alkoholista kátyákat....
15, 40 vagyok, 20 éves gyerekkel, szóval 20 évesen önmagam és a családom tartottam el, nagyon mellélőttél...
De akkora itt a szátok mindig, hogy le lehet lépni és dolgozni, akkor tessék, itt van valaki, akit kiraktak, most mutassátok meg, hogyan kéne megoldani az életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!