Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a párotok ezt mondaná a...

Ha a párotok ezt mondaná a gyereketekkel kapcsolatban, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 7 éves kislánya, akit szeretek, ő is elfogadott engem. Viszont 10 hetes terhes vagyok és így is félek picit a ránk váró feladatoktól, változástól, de úgy néz ki, hogy a lánya szeptembertől végleg hozzánk költözik... Nyilván nem az lesz, hogy "ő a te lányod, foglalkozz vele".

De félek, hogy 22 évesen képtelen lennék hirtelen két gyerek anyukája lenni, mikor fogalmam sincs a babákról, ugye a 'nagylány' iskolába fog járni, szóval ott lesznek a különórák, sport, itthon is foglalkozni kell vele majd, stb. A vőlegényemnek pedig nincs fix munkaideje, van, hogy 9-10 órakor elmegy reggel az irodába és már 2-kor jön is haza, máskor elmegy reggel 8-kor és egész nap nem is találkozunk, mert ebédelni sincs ideje eljönni velünk... És fogalmam nincs, hogy akkor az ilyen napokon majd itt leszek két gyerekkel, mikor eddig eggyel sem kellett foglalkoznom?

(A volt feleségre nem lehet számítani.)

2017. júl. 19. 22:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
66%
utolso vagyok. most olvastam hogy temiattad ment szet a csalad. akkor meg hallgass es turj. muszaj volt beleszarni egy csalados gyerekes ember eletebe? tulajdonkeppen megerdemled ha veled is megismetli majd a tortenetet.
2017. okt. 17. 09:10
 62/62 anonim ***** válasza:
Nem a kerdezo miatt ment szet a csalad, hanem a kerdezo volegenye miatt. Ezert a pacaknak kell turnie, es tenni erte, hogy most mar ne legyen annyit a melohelyen, mint eddig. Ha ez nem megy, akkor keresnie kell egy masik munkahelyet, ahol megoldhato. Nem a menyasszonyat szopatni a plusz gyerekkel.
2017. okt. 17. 21:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!