Melegként élhetek hetero kapcsolatban, apaként?
Nagyon nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék normális életet, családot. Az sem baj, ha nem vér szerint enyém a gyerek. Például ha egy aszexuális de családszerető nőt találok akkor vele van esélyem rendes életre?
Bökkenő, hogy meleg vagyok (nem látszik rajtam) ez 100% és próbáltam rajta változtatni, de nem tudok.
Meleg pároknak is lehet gyerekük. Amúgy attól mert valaki aszexuális még ugyanúgy vágyik hűségre és szerelemre.
De persze ha megbeszéled vele és elfogadja, akkor hajrá. De ha titokban tervezed, az szemétség.
Legyen fantáziád. Dugni te is tudsz (max faxra gondolsz közben) nővel.
De akkor utána ne hagyd ott, ha találsz csávót.
van ilyen ismerősöm.. nekem sírt, h mi lesz vele, ő meleg, aztan elköltöztek, es a köv. infom h posztolja fbra a lakodalmát a feleseget meg a kislanyat...
neki sikerült, de a reszleteket nem kerdeztem ezek utan.
Én egy ilyenről tudok, de én nem értem máig az egészet.
Munkahelyemen volt egy nő, nem tagadta, hogy meleg a férje.
Állítólag halálosan szerelmes volt belé, aztán végül belement a pali, hogy összeházasodjanak.
Már ezt nem értettem, de annak ellenére, hogy szerelmes volt, elég szép számmal tartott a nő szeretőket.
A hab a tortán, hogy éltek nemi életet, de csak análisan.
Na ezt add össze :D
Ha nem baj, hogy nem vér szerinti a gyerek, akkor miért nem fogadsz örökbe és élsz azzal akit tényleg szeretsz?
Meleg párként, bejelentett élettársi kapcsolatban, elsőként kaptok gyereket ebben a liberális világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!