Melegként élhetek hetero kapcsolatban, apaként?
Nagyon nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék normális életet, családot. Az sem baj, ha nem vér szerint enyém a gyerek. Például ha egy aszexuális de családszerető nőt találok akkor vele van esélyem rendes életre?
Bökkenő, hogy meleg vagyok (nem látszik rajtam) ez 100% és próbáltam rajta változtatni, de nem tudok.

8-adnak igazat adok.
Gondolom te sem szeretnél mást atverni, neked meg nem érne meg szenvedni es magadra erőltetni egy háztartásban egy NŐT akit nem szeretsz. Inkabb keress egy férfit akibe szerelmes vagy, együtt megoldjátok majd a gyereket később. Csak az a baj a gyereknek is fura ha két apukája van. De mivel nincs gyereked, ezert a saját előnyös nézd, es olyannal legyél, akibe szerelmes vagy és fizikailag is vonz. :)

Heteró nő vagyok és belegondoltam a fordítottjába.
Ha valami cél érdekében össze kellene költöznöm egy leszbikus nővel, akivel a család érdekében le kellene élnem az életem, sőt, időnként szexuális kapcsolatot kellene vele létesítenem, .... hát azt hiszem, előbb utóbb a Dunának mennék.
Szóval nincs az a cél, nincs az a pénz, nincs nincs nincs semmi, amiért egy ember egy életen keresztül megerőszakolhatja önmagát.
Felejtsd el ezt!
Félreértitek!
Nem csapnám be, nem verném át. Tudná, hogy mi a helyzet velem, és nem élnénk nemi életet. A gyerek miatt meg sem csalnám, nem tartok jó példának egy félrelépő apukát. Ezért írtam példának egy aszexuális nőt.
Én csak szeretnék normális életet, és szeretnék saját családot akikről gondoskodhatok és akikhez tartozhatok.

Persze, hogy élhetsz de az jó?
Szülőként legfontosabb a hitelesség!
Ehhez egy őszinte élet is szükséges.
Ha meleg vagy akkor egy férfi mellett.

Nem tudom hogy nevelhet valaki úgy gyereket,hogy saját magát sem tudja elfogadni.
Ezt fogod tanítani a gyerekeknek,hogy hazugságban éljenek?
Az aszexuális nő találhat magának aszexuális férfit.
Te meleg vagy!
Inkább keress egy leszbikus párt,annak több értelme van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!