Ha a párotok ezt mondaná a gyereketekkel kapcsolatban, hogy reagálnátok?
A páromnak van egy 7 éves kislánya, akit szeretek, ő is elfogadott engem. Viszont 10 hetes terhes vagyok és így is félek picit a ránk váró feladatoktól, változástól, de úgy néz ki, hogy a lánya szeptembertől végleg hozzánk költözik... Nyilván nem az lesz, hogy "ő a te lányod, foglalkozz vele".
De félek, hogy 22 évesen képtelen lennék hirtelen két gyerek anyukája lenni, mikor fogalmam sincs a babákról, ugye a 'nagylány' iskolába fog járni, szóval ott lesznek a különórák, sport, itthon is foglalkozni kell vele majd, stb. A vőlegényemnek pedig nincs fix munkaideje, van, hogy 9-10 órakor elmegy reggel az irodába és már 2-kor jön is haza, máskor elmegy reggel 8-kor és egész nap nem is találkozunk, mert ebédelni sincs ideje eljönni velünk... És fogalmam nincs, hogy akkor az ilyen napokon majd itt leszek két gyerekkel, mikor eddig eggyel sem kellett foglalkoznom?
(A volt feleségre nem lehet számítani.)
Azért elég gusztustalan ez a történet.
Összejöttél egy nálad jóval idősebb nős pasival. Zsenge korodból adódóan feltehetően nem túl rég. Már el is jegyzett. Elvált már egyáltalán? Csinált neked is gyereket, és rád bízza a lányát, akinek anyja sem lehetnél az életkorodból adódóan (extrém eseteket leszámítva.)
Igen sanszos, hogy mindkét gyerek nevelése rád marad, kiesel a munkából, bár még inkább tanulnod kéne, és pár év múlva, jön egy másik fiatal lányka, te meg ott leszel a nagy semmi közepén. Végzettség, jó munkahely nélkül.
3 éve együtt élünk, nem pár hónapos kapcsolatról van szó.
Nem dolgozom, most szereztem meg a diplomámat.
Ezt a szöveget meg inkább hagyjuk, hogy jön majd más, aki fiatalabb/csinosabb/szebb, mert ez olyanokkal is megtörténhet, ahol a felek ugyanannyi idősek, nem volt senki harmadik fél, stb. Szóval én ezt hülyeségnek tartom, meg nem is azért vagyok vele, hogy mindennap azon izguljak, hogy vajon most éppen kivel van. Nálunk megvan a bizalom, nincs is oka a félrelépésre és később sem fogom elhanyagolni a kapcsolatunkat, vagy saját magamat, hogy ne tudjon rám nőként tekinteni.
De ha esetleg mégis külön folytatnánk, akkor sem fogok megijedni. Nem vagyok hülye, úgy nyilván nem vállaltam volna ezt a babát, hogy tőle függök teljesen és egy esetleges szakítás, válás esetén mehetnék albérletbe.
szóval szeretőből jegyes lettél, gratula. szép pályafutás.
örülj, hogy a gyerek nem utál,mert szétcseszted a családját. az meg, hogy munka nélkül a semmire szülsz, te dolgod. de látható, hogy a párod nem megbizható. ez az össze-vissza dolgozik...ahha.persze. egy gyerekkel nem fogod megfogni, hiába lettél "tervezetten" terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!