Szülőként megsértődnétek ezen a gyereketekkel kapcsolatban?
Január végén lesz az unokatestvérem 6. szülinapja.
Most vannak ugye a leárazások, szóval elég sok időt töltöttem plázákban és vettem neki is ajándékot (LEGO).
Viszont most felhívott az anyukája, beszélgettünk, kérdezett az egyetemről, meg mondta, hogy nem kell semmi a szülinapra, inkább pénzt adjak, mert táblagépet szeretne az unokatesóm, de otthon azt mondták neki, hogy csak akkor, ha összegyűjti rá a pénzt... Szóval inkább azt adjak majd.
Viszont a játéknak a blokkját kidobtam valószínűleg az összes többivel, anélkül nem veszik vissza. És az is 5000 volt, plusz a csoki 2000, ennyinél többet azért nem akarok már költeni az ajándékra, hogy még adjak mellé pénzt is.
Szerintetek ez gáz?
A telefonba azért nem mondtam, mert akkor még azt hittem, megvan a blokk. De aztán mondta anya, hogy ő az összes táskát kidobta, amikből kivettem a cuccaimat, vagy ami papír zacskó volt, azokkal begyújtott a kályhába.
Szerintem amúgy is összejönne rá a pénz, mert mamáék is elég bőkezűen ajándékoznak, meg ők sem egy szegény család, hogy most azon múljon, hogy tőlem kap-e elég pénzt, vagy nem. Csak most félek, hogy megsértődnek esetleg, vagy valami.
Tudod, mi a gaz? A tablagep egy hat evesnek.
Add a legot!
Én nem akarok beleszólni abba, mit vesznek neki, mert én is 6 évesen kaptam az első telefonomat apukámtól. Csak akkor még a kinyithatós/elfordíthatós telefonok voltak a menők a tetrisszel és a kígyós játékkal, most meg a táblagép és társaik. Én is felnőttem (mondom ezt a 18 évemmel), egyszerűen nekik most ez a modern technika, míg nekünk más volt.
Igazából a legot is az unokatesóm mondta, mikor Karácsonykor kérdeztem, hogy mit szeretne majd a szülinapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!