Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülőként megsértődnétek ezen...

Szülőként megsértődnétek ezen a gyereketekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Január végén lesz az unokatestvérem 6. szülinapja.

Most vannak ugye a leárazások, szóval elég sok időt töltöttem plázákban és vettem neki is ajándékot (LEGO).

Viszont most felhívott az anyukája, beszélgettünk, kérdezett az egyetemről, meg mondta, hogy nem kell semmi a szülinapra, inkább pénzt adjak, mert táblagépet szeretne az unokatesóm, de otthon azt mondták neki, hogy csak akkor, ha összegyűjti rá a pénzt... Szóval inkább azt adjak majd.

Viszont a játéknak a blokkját kidobtam valószínűleg az összes többivel, anélkül nem veszik vissza. És az is 5000 volt, plusz a csoki 2000, ennyinél többet azért nem akarok már költeni az ajándékra, hogy még adjak mellé pénzt is.

Szerintetek ez gáz?

2017. jan. 8. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem írtam, hogy mit kellett "volna", mert azzal nincs szegény kisegítve:)

Mondd el az igazat, azt hitted megvan a blokk, nincs meg, keret pedig nincs plussz ajándékpénzre.

2017. jan. 8. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
A szülők a gáz hogy egy hat évestől összeget várnak el.ha csak tiz ft-ja is van csak, de beleadja, akkor is a mindenét tette bele.
2017. jan. 8. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Vigyél neki csokipénzérméket.pár száz ft.

Egy gyerektol nem varhato el hogy ezresekkel dobálozzon nem ismeri az ertekét és a csoki penzerme még értékesebb is neki

Jo primitiv szulők lehetnek ezek is

2017. jan. 8. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Mármint az anyuka helyében megsértődnék-e? Nem, ez teljesen érthető dolog, csak mondd el. A helyedben sem sértődnék meg, mert meg kellett volna kérdezned, hogy mi legyen az ajándék. Szerintem tuti nagyon fog ennek is örülni, az én fiam 5 éves és imádja a Lego-t.
2017. jan. 8. 20:28
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
köszi a lepontozást, mert én nem azt írtam le, hogy mit KELLETT VOLNA... azzal biztos sokkal előrébb van :/
2017. jan. 8. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmondhatod nyugodtan hogy már megvetted az ajándékot és nem tudod visszavinni. Nem sértődnék meg egyáltalán, nem is az én dolgom más pénztárcájában turkálni.
2017. jan. 9. 06:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszból, de szerintem az is gáz, hogy egy önálló keresettel nem rendelkező egyetemistától, lényegében egy gyerektől pénzt várnának a szülők a gyerek ajándékára.

egy tabletre nem úgy kell összegyűjteni a rávalót, hogy kapunk pénzt ajándékba, hanem zsebpénzből, vagy segítségért cserébe (szemét kivitele, beágyazás, stb... "ügyes voltál kisfiam, ha összejön ennyi, anya kipótolja a hiányzó részt")

vidd a lego-t. jó az!

2017. jan. 9. 11:46
 18/19 anonim válasza:
LEGO! Tök gàz,ha egy 6 éves gyerek a pénznek örül és erre nevelik a szülők is.
2017. aug. 1. 22:42
 19/19 Hanna S ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vidd el a legót én a szülők helyében nm sértődnék meg :)
2021. márc. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!