Szülőként megsértődnétek ezen a gyereketekkel kapcsolatban?
Január végén lesz az unokatestvérem 6. szülinapja.
Most vannak ugye a leárazások, szóval elég sok időt töltöttem plázákban és vettem neki is ajándékot (LEGO).
Viszont most felhívott az anyukája, beszélgettünk, kérdezett az egyetemről, meg mondta, hogy nem kell semmi a szülinapra, inkább pénzt adjak, mert táblagépet szeretne az unokatesóm, de otthon azt mondták neki, hogy csak akkor, ha összegyűjti rá a pénzt... Szóval inkább azt adjak majd.
Viszont a játéknak a blokkját kidobtam valószínűleg az összes többivel, anélkül nem veszik vissza. És az is 5000 volt, plusz a csoki 2000, ennyinél többet azért nem akarok már költeni az ajándékra, hogy még adjak mellé pénzt is.
Szerintetek ez gáz?
Azért nem írtam, hogy mit kellett "volna", mert azzal nincs szegény kisegítve:)
Mondd el az igazat, azt hitted megvan a blokk, nincs meg, keret pedig nincs plussz ajándékpénzre.
Vigyél neki csokipénzérméket.pár száz ft.
Egy gyerektol nem varhato el hogy ezresekkel dobálozzon nem ismeri az ertekét és a csoki penzerme még értékesebb is neki
Jo primitiv szulők lehetnek ezek is
Nem rosszból, de szerintem az is gáz, hogy egy önálló keresettel nem rendelkező egyetemistától, lényegében egy gyerektől pénzt várnának a szülők a gyerek ajándékára.
egy tabletre nem úgy kell összegyűjteni a rávalót, hogy kapunk pénzt ajándékba, hanem zsebpénzből, vagy segítségért cserébe (szemét kivitele, beágyazás, stb... "ügyes voltál kisfiam, ha összejön ennyi, anya kipótolja a hiányzó részt")
vidd a lego-t. jó az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!