Hány gyermek szeretnél felnevelni?
Mindkét nemtől kérdezem, hogy
- hány gyermeket szeretnél/tervezel, miért pont ennyit?
- mit tennél ha a párod kevesebbet / többet szeretne, mint Te, és nincs egyetértés? Befolyásolja-e / befolyásolná-e a kapcsolatotokat?
Van egy lányom. Nem akarok több gyereket és már nem is lehet.
N25
1-et, de max 2-t.
Egy gyerek mellet az szól amit már korábban leírtak: több figyelem, minden amit adhatunk rá lesz fordítva. Nyaralások, táborok, külön óra tovább tanulás stb. ezek drága dolgok nagyon nem mindegy hogy a rá fordítható összeg hány felé megy. Én meg nem vagyok annak híve hogy 16 évesen húzzon dolgozni mert....ha akar persze mehet de nem fogom a gyerekem ezzel zsarolni.
Két gyerek meg azért lenne jó döntés hogy ne nőjön fel egymaga, legyen egy kis korkülönbséges tesója akivel megélheti amit meg kell. (sok játék, nevetés, cívódás stb).
Még nem eldöntött. Igazából sokat én sem akarok munka nélkül otthon ülve tölteni, ez miatt az egy gyerkőc esélyesebb, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!