Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány gyermek szeretnél felneve...

Hány gyermek szeretnél felnevelni?

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől kérdezem, hogy

- hány gyermeket szeretnél/tervezel, miért pont ennyit?

- mit tennél ha a párod kevesebbet / többet szeretne, mint Te, és nincs egyetértés? Befolyásolja-e / befolyásolná-e a kapcsolatotokat?

2017. jún. 29. 13:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
69%

OFF

De kit érdekel a pont?

Sosem értettem hogy miért akad ezen fenn valaki.

A véleményed a kérdésről leírtad,kész.Innentől a kérdések fele a pontok miatti vinnyogáson megy félre értelmeltenül.

ON

Egy gyereket akartam akinek mindent megadhatok.Ma 15 és kiegyensúlyozott,remélem a célom elértem.

2017. jún. 29. 16:31
 32/42 anonim ***** válasza:
85%

Egyet sem.

Nyilván fontos, hogy a párom se akarjon. De az sem lenne jó, ha előző kapcsolatból lenne. Olyan embert szeretnék, aki nem vágyik az apaságra.

2017. jún. 29. 16:57
 33/42 anonim ***** válasza:

Egyet.

Parom is igy gondolja,mert ido,penz,minden ami adhato csak egy gyerekre iranyul nem oszlik ket fele.

Ha a parom nem szeretne gyereket nem tudom mi lenne imadom otnde az anyasagrol sem szivesen mondanek le de hal'isten ilyen problema nincs.

2017. jún. 29. 17:55
 34/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyet sem. Mivel volt 2 testvérem, akikkel egy szobába raktak össze nagyobb korkülönbséggel, mindkét nemből, hiába akkor lett tervezve és építve a házunk, miután mindhárman megvoltunk, plusz sokszor volt 2 unokatesóm lepasszolva hozzánk (és mindenki között én voltam a legidősebb) eléggé elegem lett a gyerekekből, de soha nem is jöttem ki jól egy gyerekkel sem. A testvéreimmel nem ápolok jó kapcsolatot, az összezárt évek során megutáltuk egymást.

Sosem tudtam elképzelni, hogy nekem gyerekem lesz, soha nem tartottam egy kisgyereket sem aranyosnak, inkább hidgen hagynak, vagy messziről elkerülöm őket, de egy közben kialakult betegségem miatt elég csekély is az esély arra, hogy gyerekem legyen.

A párom viszont szeretne majd gyereket, végül megállapodtunk abban, hogy ha egyáltalán összejön, akkor maximum egy lehet, és nem kívánságműsor, de egy lány jobb lenne, azokkal csak-csak elbánok, de a kisfiúktól falra mászok.

L

2017. jún. 29. 17:56
 35/42 anonim ***** válasza:

1-et szeretnék. Anyagilag meg tudnék neki adni mindent így, de ha tesó lenne, akkor már kapásból 1 fél szobában lennének. Ami bulinak hangzik az elején, de a bátyámmal nagyon rossz kapcsolatunk van többek közt emiatt.

Úgy érzem, hogy egy gyerekhez lenne türelmem: 2 gyereknél, mikor mindkettő bőg, mert a mááááááááásik blablabla, na az a halálom. Nincs az, hogy bekíséred egyiket a wc-re, a másik meg lelép sétálni (ez én voltam 3 évesen) és utána szívrohamot kapni, hogy a Balatontól 20 méterre eltűnt a gyerek.

Párom egyet se szeretne, mert attól fél, hogy olyan szülő lenne, mint a saját családja + van 1-2 betegsége is. Mostanában került szóba az örökbefogadás. Max kutyás néni leszek :)

2017. jún. 29. 18:33
 36/42 anonim ***** válasza:
44%
Négyet szeretnék, ha anyagilag megengedhetjük majd magunknak. Férjem minimum kettőt. Még egy sincs, majd meglátjuk hogy alakul. Ha nem akarna gyereket nem lenne a férjem.
2017. jún. 29. 19:18
 37/42 anonim ***** válasza:
94%

Én egyet szeretnék. Én is egyke vagyok, és szerettem így felnőni. Nem hiszek az ilyen "tipikus egyke" negatív példákban. Aki elkényezteti a gyerekét, az így is-úgy is el fogja, akár egy lesz neki, akár több. Nem hiszem, hogy ezen múlik. Sőt, szerintem az egykeségnek pozitív hatásai is lehetnek a személyiségre.

Anyagilag is biztonságosabbnak tartok egy gyereket, mert az is hatalmas pénz, és nem akarom, hogy bármiben is hiányt szenvedjen. Itt most nem arra gondolok, hogy minden hülyeséget meg akarok neki venni, hanem különórákra, hobbikra, szakkörökre, foglalkozásokra, nyaralásokra, élményekre.

Szervezésben is elég lesz egy gyerekhez alkalmazkodni, nem akarok sokáig otthon lenni, úgyhogy ez a része sem lesz könnyű.

A barátom nagy családban nőtt fel, és bár szereti a testvéreit, de nem élvezte, hogy ennyien vannak, úgy érezte nem jutott rá elég figyelem. Ő két gyereket akar, de egyel is megelégedne. Úgy vagyunk vele, hogy egy mindenképp lesz, aztán meglátjuk kell-e második.

Nyilván befolyásolná a kapcsolatunkat, ha nem tudnánk megegyezni. Ez nem egy olyan dolog ami majd magától megoldódik.

2017. jún. 29. 20:28
 38/42 anonim ***** válasza:
10%

Amennyi jön, amennyit ő vállalna

Minimum 6

Megtérülő energiabefektetésnek tartom a gyereknevelést.

Még nem vagyunk együtt de a 6 ot megígérte ha nem lesz semmi gond.

24f

2017. jún. 29. 20:37
 39/42 anonim ***** válasza:

2-3-at. De majd az idő eldönti, jelenleg nem vagyok kapcsolatban, gyermekem sincs így nem tudom mennyire bírnám élesben a helyzetet, mert azzal tisztában vagyok, hogy gyermekfelügyelni meg játszani más gyerekével ég és föld a sajáttal szemben.

Ha anyagilag és lelkileg is bírom, akkor 2 fiú 1 lány lenne a cél.

De a kapcsolattól is függ, egyedül az befolyásolna nagyon ha a másik nem akarna gyereket vagy szeretné a sorsra bízni a dolgot.

22/N

2017. jún. 29. 21:30
 40/42 anonim ***** válasza:
92%

Egyet sem.

Hogy miért? Hmm nem is tudom.Nem igazán érzem magamban az ösztönt az anyaságra. Sosem vonzott a gyerekes család gondolata pedig nekem két testvérem is volt akikkel teljesen jó a a kapcsolatom

Olyan embert keresnék akivel ugyanolyanok a terveink és akkor nem lenne probléma.

2017. jún. 30. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!