Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Két éve váltam el.Azóta nekem is és a volt férjemnek is van új párkapcsolatunk.A házasságunk alatt 2 gyermekünk született,akik rendszeresen járnak az apukájukhoz.Az utóbbi időben gondok lettek a láthatásokkal és a kommunikációval is közöttünk.Volt egy csúnyább veszekedésünk egy láthatás alkalmával és apuka azóta csak az új kedvesén keresztül lenne hajlandó velem beszélni.Ha írok sms-t az exemnek,akkor az új párja írsz vissza kioktató jelleggel.Teljesen elzárkózik az exem mindenféle kapcsolattartástól velem a gyerekekkel kapcsolatban.Én ezt próbáltam vele megbeszélni,de a mai napig nem sikerül.A gyámüggyel fenyegetőzik ha nem tartom be ezt meg azt.De mire fel,amikor tulajdonképpen,nem is kommunikál velem?A láthatásokra meg úgy érkezik ahogy ő akar.Most legutóbb is felhívta a kisfiamat,hogy nem ér ide értük 6-ra csak este 9-re,de biztosan én nem vagyok olyan jóindulatú,hogy akkor elengedjem őket.Én azt mondtam erre,hogy rendben legyen,de nem ért ide és még csak nem is jelezte,hogy nem jön.Kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből.
2017. jún. 26. 20:24
 1/9 anonim válasza:
100%
Fenyegessen, ott majd elmondhatod ezeket, aztán meglátjuk ott mekkora a szája.
2017. jún. 26. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel diktafonra a beszélgetéseket.
2017. jún. 26. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Közölte velem kb.2 hete sms formájában,hogy nyilván azért nem válaszol soha az sms-imre,mert letiltott mindenhol.Se hívni,se írni nem tudok neki.De fenyegetőzni meg gyámügyre rohangálni tud.A párjával is közöltem,hogy nem vele szeretnék beszélgetni a gyerekekről,mert van nekik apjuk is
2017. jún. 26. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet.

Valóban vegye fel a telefon beszélgetést.

Én is felveszem az okos telefonra feltettem egy mobil felvevő applikációt.

Kivállóan visszajácható.

A neve: Hangrögzítö.

Az ikonja egy piros mikrofon.

Bizonyítéknak tökéletes.

Amikor telefonhivást adsz, vagy kapsz, előtte inditsd el a felvételt.

Utánna vedd fel a telefont.

Minden beszélgetést rögzít.

Régóta bevált.

2017. jún. 26. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő maga engem nem hív már egy jó ideje,én pedig nem tudom felhívni,mert le vagyok tiltva.Folyamatosan foglaltat jelez a telefonja ha megpróbálom hívni.Teljesen megszüntetett minden kapcsolatot velem.
2017. jún. 26. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jön a gyerekekért akkor sem tudtok beszélni? Elég gáz hogy az új nőn keresztül kell tárgyaljatok a gyerekekről, mikor neki hozzájuk aztán semmi köze. Gyerekekhez hogyan viszonyul az apa? Gyerektartást fizet?
2017. jún. 27. 01:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezzel biztosan tisztában vagy, hogy a nemzésed, az-az a gyermetekek már megmásíthatatlanul összeköt a világvégezetben.

Új életet kezdhetsz, csak a régi is kötelék marad, mindörökké: ámen.

Fogadd el.

2017. jún. 27. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az is gond, hogy nagyon nehéz lehet neked, és te még nem tetted túl magad a váláson, hiába van/volt már új kapcsolatod. Egy "csünya" veszekedés után nem hajlandó a volt férj veled beszélni (gyerekek előtt történt, hogy írtad, hogy láthatás alkalmával? ha igen, szegények mit éreztek?) . Mit vágtál a fejéhez? :) Esetleg az ő keresése egyfolytában a részedről nem súrolja a zaklatás határát? Az hogy nem jött este egy alkalommal, felejtsd el. Ne legyen belőle egy bezzeg nem voltál erre képes te szemét, hogy ideérjél. Nyugodj meg, csöndesedj le, gyászold meg magad, gyerekeket neveld a legjobb tudásod szerint arra, hogy ne a ti kapcsolatotokat ismételjék meg a saját életükben, ne utáltasd meg velük az apjukat, ne tegyél előttük rá megjegyzést.
2017. jún. 27. 04:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen,gyerektartást fizet,ezzel nincs is gond.De mindig is probléma volt közöttünk egy vita alkalmával az,hogy csak azt érti meg a mondandómból amit ő szeretne.Állandóan kiforgatja a szavaimat.A válásunk alatt is ki kellett küldeni a tárgyalóteremből,mert egyszerűen nem tudott uralkodni magán.Sokan írtátok,hogy biztosan nem tettem még magam túl rajta.Úgy gondolom,ez nem igaz!Ha nem lennék túl rajta nem kezdtem volna bele egy újabb kapcsolatba.Az exem új nője azóta is folyamatosan zaklat,hogy ők milyen boldogok és ha gondom van a láthatással azt előtte 48 órával közöljem.Ki ő,hogy egyáltalán írogat nekem.Elgondolkoztam rajta,hogy zaklatásért feljelentem most már,mert nagyon nem tudja,hogy hol a határ.A gyerekeim előtt próbálom magam vissza fogni,de nagyon nehéz.Apuka pedig nem először játsza el azt,hogy minden féle előzetes szólás nélkül nem ér ide a gyerekekért
2017. jún. 27. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!