Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Hogy érhetném...

Mit csináljak? Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfivel egy szórakozó helyen. Randiztunk, alakult közöttünk a dolog és nagyon jól kijöttünk. Utána elmondta, hogy családja van, két gyerek, viszont a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt.

Mert nem akarják, hogy sérüljenek, ezért előttük előadják a boldog párt, de amúgy nem vonzódnak egymáshoz, a feleségének is van más férfi az életében. De ettől függetlenül ugyanúgy járnak együtt nyaralni, utazgatni, a hétvégéket együtt töltik és különböző szabályok vannak. Pl. hogy nem jelennek meg a szeretőkkel nyilvános helyen, a gyerekek nem találkozhatnak velük soha, hétvégén sehogy nem kommunikálnak a szeretőikkel, stb.

Mondta, hogy tervben van a válás és én azt hittem, hogy pár hónapról van szó. De nem, kiderült, hogy megvárják, amíg a kisebbik is felsős lesz az iskolában, ami még több év... Beleszerettem, de nem akarom azzal alázni magam, hogy évekig játszom a csendes szeretőt. Meg félek, hogy majd jön az, hogy még megvárják ezt, meg azt, most azért nem jó a válás, mert...

Nekem is éltek így a szüleim és 5 évesen is észrevettem, hogy valami nem oké a kapcsolatukban. És még én is megkönnyebbültem, mikor elváltak, lett két boldog és kiegyensúlyozott szülőm, akiket imádok attól függetlenül, mert nem együtt neveltek fel.

2017. jún. 25. 23:02
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta így élnek. Mindketten elégedettek.

Miből gondolod, hogy ez nem működik?

Ha neked így nem tetszik, szállj ki!

2017. jún. 26. 11:55
 42/50 anonim ***** válasza:
87%

3: És akkor miért és ki előtt kell mégis titkolózni?

Volt itt egy férj által nyitott topic, hogy válnak a feleségével, jövő héten költöznek, de a gyerekek még nem tudják, hogy nélküle költöznek. WTF?!

Nem embertelen dolog ez egy kicsit, 10-13 éves gyerekeket átverni ilyen szinten? Majd észreveszi, hogy az apja nem ébred vele egy lakásban? Ez volna a gyerekek iránti kímélet.

2017. jún. 26. 11:57
 43/50 anonim ***** válasza:
79%

Én azért a helyedben valahogy ellenőrizném, hogy valóban a feleséggel beszéltél-e.

Ám ha igen, és tényleg úgy van ahogy írod, akkor szerinted majd dob egy jól működő, kényelmes házasságot, amiben elfogadottak a szeretők? Azért, hogy inkább egy rövid pórázos kapcsolatba kezdjen? Egy 20 éves tapasztalatlan kiscsajjal, aki se háztartást nem tud vezetni, sem főzni, és még majd gyereket is akar? Bolond vagy te.

Amúgy te magad írtad, nem akarsz arra várni, hogy mikor találkozhattok titokban. Ugyan miért titokban találkoztok? Hiszen elvileg legális vagy, nem?

2017. jún. 26. 12:02
 44/50 anonim ***** válasza:
29%

43: Ez arról szól, a Kérdező el sem tudja képzelni, hogy valakinek kényelmes lehet hazugságban élni, ezért nem érti, miért választja a rosszat a jó helyett valaki. Ebben rám ütött, én sem értem, szerintem ez egy másik faj, nem emberek. De már megtapasztaltam, hogy van ilyen.

Én többszerelmű vagyok, és eszembe nem jutna úgy tenni, mintha monogám lennék, tehát megházasodni az egyik szerelmemmel, a többivel meg nem. Mégis miféle bánásmód lenne ez velük?! El sem tudom képzelni, más miért tesz ilyet.

2017. jún. 26. 12:07
 45/50 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem kell neki ez a vagyonmegosztási herce-hurca.
2017. jún. 26. 15:20
 46/50 anonim ***** válasza:
91%

"Te sem vagy normális... Ha láttál már egyedülálló kisgyerekes anyukát gyereket nevelni, magad is visszaszívnád ezt a marhaságot..."

Én több csonkacsaládos gyereket ismerek,sokkal kiegyensúlyozottabbak,mint az átlag.

Sokkal jobb 1 szülővel,mint egy gyakran veszekedő párral felnőni.

És hidd el,vannak,akik nagyon mellényúlnak.

Az én szüleim 30 éve élnek úgy együtt,hogy egyáltalán nem illenek össze.

2017. jún. 26. 15:25
 47/50 anonim ***** válasza:
85%

Hát kérdező, nekem van ilyen ismerősöm.

A csaj 18 éves korában ismerkedett meg az akkor 43 éves pasassal, akinek volt felesége is meg gyereke. A naiv, buta csitrit (erre nem tudok szebb jelzőt...) egészen 27 éves koráig tudta a pasas hülyíteni, hogy majd elválnak, a feleségével már semmi sincs, a feleség is áldását adta az egészre, stb. A kiscsaj meg a reménykedéstől meg a szerelmi rózsaszín ködtől nem látta azt, mennyire hülyére veszik. Aztán egy nap a pasas gondolt egyet, és dobta a csajt, mert inkább foglalkozik a családjával, meg most nincs kedve egy szeretőre!

A hapsi azóta sem vált el (ismerem), a csaj meg totál összeomlott, mert akkor tudatosult benne, hogy csak egy olcsó szerető volt egy nyitott házasságban, akit később mint egy taknyos zsebkendőt csak úgy eldobtak. Szó szerint erre a pasasra pazarolt az életéből majdnem 10 évet.

Te is ezt akarod magadnak? Ne légy ennyire naiv és gyerekes. Az ilyen férfiak a 90%-a, aki azt mondja, hogy úgyis elválnak, meg már semmi sincs, stb., nem fog elválni, akármennyire ígérgetik. Aztán a végén meg még azt is a fejedhez vágják, hogy önző módon te akarod elválasztani őt a gyerekeitől.

2017. jún. 26. 20:49
 48/50 anonim ***** válasza:
90%

De most komolyan kérdező, mennyivel idősebb? Olyan 35-40-nek tippelem így a gyerekek korából ítélve.

Figyi, elhiszem, hogy menő, hogy neki már van kocsija, meg lehet ide-oda járkálni vele, amit nyilván a kortársaid nem tudnak megadni... Viszont, 20 évesen én nem gondolnám, hogy ez bármilyen szinten egészséges. Neked ilyen fiatalon még annyira más jellegű kapcsolatokban kéne próbálgatni a szárnyaidat, annyira nem kéne ilyen "vajon elhagyja e a feleségét" problémákkal doglalkoznod. Ezek nem a te korosztályod problémái és életszakasza.

Élvezd ki, hogy fiatal vagy. Járj bulizni, fesztivàlozni, sátraz i, bkv-zz vagy bicózz, sétálgass haverokkal... 20 évesen ilyesmiket csináltam én pl, és ez nem szentbeszéd, én is még csak 27 éves vagyok, de na...

Hamar elmennek ám ezek a fiatal évek, ne hagyd elveszni őket azon filózva, hogy mikor megy a levesbe a feleség. A pénz, az ajándékok meg a csillivilli kocsi nem minden ám.

2017. jún. 26. 21:32
 49/50 anonim ***** válasza:
93%
Azért rengetegen el is válnak és új partner lesz, az a ki már meg volta házasság végén is. A nőknél is, férfiaknál is. Én nem gondolom alapban, hogy aki azt mondja válni fog, az csak üres ígérgetés. Azonban itt kérdező, valószínű a pasi 45 éves minimum, Te nagyon fiatal Vagy hozzá. Itt ugye ha tényleg nyitott kapcsolatban lennének, akkor pl egy kávázóba beülhetnétek ketteseben, étterembe elmehetnétek, strand stb. Nem kell ott nyalni falni egymást, de mint látszatra barátok, kollégák. Akinél az van, hogy látszat házasság és külön utakon járnak a másik tudtával, az ott teljesen működik. A másik, aki azzal jön, hogy ha majd a gyereke ekkorák meg akkorák lesznek, az kamu. Ha nő mondja, ha pasi. Aki a gyereket nézi az nem marad szar kapcsolatban, mert a gyereknek nyugi kell. Azt külön váló szülőkkel, akik az új kapcsolatban boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, azzal kapja meg. Az mindig kifogás, hogy a gyerek miatt (ha csak nem beteg, fogyatékos stb. ), ott nem a gyerek miatt maradnak együtt hanem a pénz miatt. Jellemzően még nők, mert nekik van általában kevesebb pénzük és a pasitól várják. Azonban egyre több az a nő aki megáll a saját lábán, többet keres mint egy pasi, na azok egyből lépni fognak nem sírni ríni,hogy a pasi elhagyta őket. Örülnek ha új életet kezdenek. Szóvl kérdező a Te esetedben csak ígérgetés.
2017. jún. 27. 09:23
 50/50 anonim ***** válasza:
Kérdező! Majd írj már légyszi ha fejlemény van, kivancsi vagyok!
2017. jún. 28. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!