Mit csináljak? Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?
Megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfivel egy szórakozó helyen. Randiztunk, alakult közöttünk a dolog és nagyon jól kijöttünk. Utána elmondta, hogy családja van, két gyerek, viszont a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt.
Mert nem akarják, hogy sérüljenek, ezért előttük előadják a boldog párt, de amúgy nem vonzódnak egymáshoz, a feleségének is van más férfi az életében. De ettől függetlenül ugyanúgy járnak együtt nyaralni, utazgatni, a hétvégéket együtt töltik és különböző szabályok vannak. Pl. hogy nem jelennek meg a szeretőkkel nyilvános helyen, a gyerekek nem találkozhatnak velük soha, hétvégén sehogy nem kommunikálnak a szeretőikkel, stb.
Mondta, hogy tervben van a válás és én azt hittem, hogy pár hónapról van szó. De nem, kiderült, hogy megvárják, amíg a kisebbik is felsős lesz az iskolában, ami még több év... Beleszerettem, de nem akarom azzal alázni magam, hogy évekig játszom a csendes szeretőt. Meg félek, hogy majd jön az, hogy még megvárják ezt, meg azt, most azért nem jó a válás, mert...
Nekem is éltek így a szüleim és 5 évesen is észrevettem, hogy valami nem oké a kapcsolatukban. És még én is megkönnyebbültem, mikor elváltak, lett két boldog és kiegyensúlyozott szülőm, akiket imádok attól függetlenül, mert nem együtt neveltek fel.
Nem mese, ez tényleg így van náluk.
Beszéltem a feleségével is (ő keresett meg) és mondta, hogy ez náluk már csak a gyerekek miatt van.
Hogy te milyen naiva vagy!!! A pasas az orrodnál fogva vezet, és te el is hiszed! A szövege ezer éves ócska trükk amit előtte is már számtalan férfi eljátszotta, és még számtalan férfi fogja a jövőben is ugyanezeket az indokokat mondani, mert mindig lesz egy ostoba liba aki elhiszi minden hazugságét. Meg is érdemled a sorsodat.
Csak, hogy tudd: A feleség nem tud rólad, ő azt hiszi a házassága boldog, a férje hűséges.
Már miért ne élhetnének évekig?
Sót, jól is csinálják. Alapvetően jól kijönnek egymással, közös nyaralás, egyebek, csak nem egymással szexelnek.
Te az aktuális szerető vagy a képben.
Nem fog elválni, legalábbis évkig nem. Sőt, lehet soha sem.
Léteznek nyitott házasságok, ha nem is sok. Vagy hajlandó vagy a szinte titkos szerető szerepét elviselni, vagy megszünteted a kapcsolatot.
De hiú ábránd lenne, ha azt várod, MIATTAD az a férfi feladja a mostani állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!