Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Hogy érhetném...

Mit csináljak? Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfivel egy szórakozó helyen. Randiztunk, alakult közöttünk a dolog és nagyon jól kijöttünk. Utána elmondta, hogy családja van, két gyerek, viszont a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt.

Mert nem akarják, hogy sérüljenek, ezért előttük előadják a boldog párt, de amúgy nem vonzódnak egymáshoz, a feleségének is van más férfi az életében. De ettől függetlenül ugyanúgy járnak együtt nyaralni, utazgatni, a hétvégéket együtt töltik és különböző szabályok vannak. Pl. hogy nem jelennek meg a szeretőkkel nyilvános helyen, a gyerekek nem találkozhatnak velük soha, hétvégén sehogy nem kommunikálnak a szeretőikkel, stb.

Mondta, hogy tervben van a válás és én azt hittem, hogy pár hónapról van szó. De nem, kiderült, hogy megvárják, amíg a kisebbik is felsős lesz az iskolában, ami még több év... Beleszerettem, de nem akarom azzal alázni magam, hogy évekig játszom a csendes szeretőt. Meg félek, hogy majd jön az, hogy még megvárják ezt, meg azt, most azért nem jó a válás, mert...

Nekem is éltek így a szüleim és 5 évesen is észrevettem, hogy valami nem oké a kapcsolatukban. És még én is megkönnyebbültem, mikor elváltak, lett két boldog és kiegyensúlyozott szülőm, akiket imádok attól függetlenül, mert nem együtt neveltek fel.

2017. jún. 25. 23:02
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
96%

És a fő kérdésed:

"Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?"

Ez nem fog sikerülni, a 19.-ben leírtam, miért nem.

Ez nem egy rájövős és tevős ember, hanem szeret a langyos szarban elüldögélni ember.

2017. jún. 26. 04:45
 22/50 anonim ***** válasza:
92%
11: Én úgy voltam titkos kapcsolat, hogy fogalmam sem volt róla, hogy titkolja. Nekem nem volt semmi korlátozás, bármikor hívhattam, az otthoni számán hívtam mindig, a feleségével közös lakásban meg a szüleinél. Heti 15 órákat telefonáltunk az otthoni számán úgy, hogy közben a felesége ott volt.
2017. jún. 26. 04:53
 23/50 anonim ***** válasza:
96%

előtted áll a választás: csinálsz magadból lelki roncsot 20 évesen, vagy vállalod azt a két hetet amíg rosszul érzed magad és megadod az esélyt egy kiegyensúlyozott kapcsolatra, ahol majd ti szépen felépítitek a közös életeteket közös gyerekekkel. Szerelmes vagy, hidd el, tudom milyen, és azt is, hogy némi elhatározással könnyebb kilépni a kapcsolatból, mint gondolnád. Ő pedig CSAK MIATTAD nem fog kilépni ha ő úgy érzi, hogy a gyerekei így érzik jól magukat, sőt, egy férfinak hidd el elég jó az ha nem kell a főtt kaján, tiszta ruhán, rendezett lakáson gondolkodnia.

Ne győzködd, mert még úgy jársz, hogy az a csaj leszel az életében, aki el akarja szakítani a gyerekeitől. Inkább magadat győzködd, hogy lépj le gyorsan.

2017. jún. 26. 06:56
 24/50 anonim ***** válasza:
17%
Ismerek egy párt, ahol a férfi 12 évvel idősebb a nőnél. A nő kedvéért igenis elhagyta az asszonyt. Nemcsak ígérgette. Egyébként én is elhagytam volna azt a nőt. Sz@rkeverő féreg volt. Szóval nem miden férfi csak ígérget.
2017. jún. 26. 06:57
 25/50 anonim ***** válasza:
84%

N plusz egyedik naív kis csitri vagy.

Most milyen új vagy más tanácsot adjunk, mint az előtted kiscsillió ugyanígy hülyére vett nőnek?

2017. jún. 26. 07:01
 26/50 anonim ***** válasza:
31%

De ki az a hülye,aki azt hiszi,hogy azzal tesz jót a gyereknek,ha együtt maradnak egy rossz házasságban?

A gyerekek gyerekek,nem hülyék.

Attól,mert nincs szex köztük,a házasság más dolgokból is áll.Megérzik,ha nincs intimitás.

Az én szüleim is,ha nem is 100%-ban,de miattunk maradtak együtt.

Utólag azt gondolom sokkal jobb lett volna,ha még fiatalon elválnak,és lett volna esélyük újrakezdeni.

És nekik is kiegyensúlyozottabb gyerekkorunk lehetett volna.

2017. jún. 26. 07:03
 27/50 babyboom567 ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Anyósomnak 40! éve van egy pasija(szeretője),a férfinek felesége ,gyerekei, azóta unokái vannak.Néha jön hozzá, utaznak ide oda, és ennyi,(férjem szerint nem szexelnek már mert 70 felettiek,de szerintem igen):))

Döntsd el mit akarsz,mert ez a pasi nem fog elválni.

2017. jún. 26. 07:03
 28/50 anonim ***** válasza:
95%

26: Ez a 0. számú dolog, amin megbukik a pasas. Mert még csak fogalma sincs róla, milyen röhejes, tudatlan és műveletlen benyomást tesz valaki, aki ilyen meggyőződésről tesz tanúbizonyságot.

Csak a kislány előtt meri ezt mondani, talán le is teszteli őt ezen, hogy körberöhögi-e, mert csak akkor nem röhögik körbe az embert ilyen kijelentés után, ha nagyon odavannak érte.

Szimplán erre az egy dologra hivatkozva vissza lehet mondani egy kapcsolatot, hogy ne hari, de olyan nagy világnézetbeli és műveltségi különbség van köztünk, hogy semmi közünk egymáshoz.

2017. jún. 26. 07:55
 29/50 anonim ***** válasza:
96%

Itt sokan nagyon naivak.

Ez a fajta nyitott kapcsolat rengeteg férfi álma. Baráti kapcsolatban van a feleségével, a házasság teljesen jól működik, csak a szex unalmas már egymással. Viszont mindketten tartanak szeretőt, akit annyiszor cserélnek, ahányszor akarnak.

Megkapja a házasság minden pozitívumát és csajozhat is szabadon.

Szó sincs arról, hogy válni akarnak, vagy hogy otthon viták vannak.

Nincs az a bolond férj, aki eldobna egy ilyen életet.

2017. jún. 26. 07:59
 30/50 anonim ***** válasza:
84%

1. Nem fog elválni, hacsak nem fogod rövid pórázra

2. Ha "kiéhezteted", ki fog bújni a szög a zsákból

3. Ha éhesen is "szex nélkül" is jár hozzád, akkor előbb utóbb elválik

4. Ha meg ott hagy, akkor egyértelmű, hogy palira akart venni

2017. jún. 26. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!