Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon zavaró, hogy mindent...

Nagyon zavaró, hogy mindent "tud". Mit tehetek, hogy rájöjjön kinőttem ezt a korszakot? 14/L

Figyelt kérdés

Apu folyton belép a facebookomba és olvasgatja, mintha az vmi szentírás lenne... (Leginkább az üziket)

És néha olyan dolgokról is beszélünk (pl fiúügy) ami számomra NAGYON privát. Utána pedig ezzel szekál és világgá kürtöli... (volt olyan, hogy nem raktam rendet és kiírta fb-ra, hogy kit szeretek és kit utálok)

Nem tudok "ellenkezni se, mert amint jelszót változtatok üvölt hogy csináljam vissza és elég csúnya és fájdalmas vége lenne ha nem engedném belépni :( Hiába mondom, hogy ne csinálja mert tönkre teszi a közösségi életem, ő csak azt mondja, 'Amíg 18 alatti vagy addig van jogom hozzá!' Ráadásul anyu támogatja... Most telt be a pohár; tennem kell vmit :(((

Tanácsok? (Ha nagyon zavaros szóljarok kifejtem jobban)

2017. máj. 15. 22:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
20%
Jelszó változtatás?
2017. máj. 15. 22:04
 2/36 anonim ***** válasza:
96%

csinálj egy másik profilt, amiről nem tud

a másikat meg nézegesse csak

vagy ha ilyen, én inkább lemondanék a facebookról, de nem hagynám magam!

2017. máj. 15. 22:05
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Titkos profil amit tenyleg csak az ismeroseid ismernek.
2017. máj. 15. 22:15
 4/36 anonim ***** válasza:
16%

Nos, a szüleid 18 éves korodig felelnek érted. Nem nőtted ki azt a korszakot, sőt, most vagy a legveszélyesebb korban, ahol pár rafinált ember könnyen kihasznál.

Szüleidnek nem lehetősége, hanem egyenes kötelessége, hogy figyeljen rád. Nem a legjobb taktikával tették, ez tény, de még gyerek vagy.

Tégy valamit, KÖLTÖZZ EL, mint a sablon duma. Kicsi 14 éves lányka vagy. Anyádék elvárása jogos, de nem diszkrét, nem így kellett volna megoldaniuk, ebben hibáztak.

2017. máj. 15. 22:17
 5/36 anonim ***** válasza:
71%
Ez nagyon durva. MIndenkinek joga van a magánélethez. Szerintem ez a kontrollálás, privát szféra megsértése akár még bántalmazásnak is számíthat. Sőt, nem számítHAT, hanem annak számít. Sajnállak, elég szar érzés lehet! Ne hagyd magad, próbálj meg beszélni apukáddal, vagy nem tudom, Látatlanban nem merek tanácsot adni.
2017. máj. 15. 22:23
 6/36 anonim ***** válasza:
90%

Attól még, hogy valaki nem 18 a magánélet,az MAGÁNélet. Amit a szülei tesznek, az gyerekes és szánalmas (mármint a bizalmas információk világgá kürtölése).

Én is csinálnék egy új profilt de azért a másikon is beszélnék, hogy ne legyen feltünő. Esetleg Viber? Vagy Messengeren hívás?

2017. máj. 15. 22:23
 7/36 A kérdező kommentje:

Interneten nem ismerkedek, nem osztok meg semmit. Csak KOMOLY (és privát) ügyekre és tanulásra (najó... Néha beszélgetésre használom)

Csak mégis elég gyakori, hogy olyan dolog kerül szóba amit véletlen se akarok tudtukra juttatni. Ezért mostanában inkább instagrammra szorulok.

Megvédeni meg nincs mitől mert eléggé antiszoc. vagyok és az ismerkedés bajkeverés fogalna messze áll tőlem...

2017. máj. 15. 22:24
 8/36 anonim ***** válasza:
7%
Drága leányka, ugye tudod, hogy FB-én nagyon percízen be lehet állítani, mit kivel osztasz meg? Használd ki a lehetőséget.
2017. máj. 15. 22:33
 9/36 A kérdező kommentje:
Én tudom, de apu hülye...
2017. máj. 15. 22:34
 10/36 A kérdező kommentje:
*apu se hülye xddd
2017. máj. 15. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!