Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon zavaró, hogy mindent...

Nagyon zavaró, hogy mindent "tud". Mit tehetek, hogy rájöjjön kinőttem ezt a korszakot? 14/L

Figyelt kérdés

Apu folyton belép a facebookomba és olvasgatja, mintha az vmi szentírás lenne... (Leginkább az üziket)

És néha olyan dolgokról is beszélünk (pl fiúügy) ami számomra NAGYON privát. Utána pedig ezzel szekál és világgá kürtöli... (volt olyan, hogy nem raktam rendet és kiírta fb-ra, hogy kit szeretek és kit utálok)

Nem tudok "ellenkezni se, mert amint jelszót változtatok üvölt hogy csináljam vissza és elég csúnya és fájdalmas vége lenne ha nem engedném belépni :( Hiába mondom, hogy ne csinálja mert tönkre teszi a közösségi életem, ő csak azt mondja, 'Amíg 18 alatti vagy addig van jogom hozzá!' Ráadásul anyu támogatja... Most telt be a pohár; tennem kell vmit :(((

Tanácsok? (Ha nagyon zavaros szóljarok kifejtem jobban)

2017. máj. 15. 22:01
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Haha:D
2017. máj. 15. 22:45
 12/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem függeszd fel a fiókodat, és csinálj egyet álnévvel, kép nélkül, amiről csak az ismerőseid tudják hogy te vagy, és csak mobilon használd a facebookot privát böngészésben, amikor nem látnak. Aztán később ha már nem foglalkoznak ezzel a dologgal, akkor újra aktiválod a rendes fiókodat.
2017. máj. 15. 22:47
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

Azt nem tudom, hogy oldjátok meg, de:

Amig 18 év alatti vagy, addig _sincs_ joga hozzá.

[link]

Megtilthatja, hogy használd a facebookolt, négy fal közé is zárhat, de nem olvashatja el a levelezésed, naplód, nem veheti el a magánélethez való jogodat.

2017. máj. 15. 23:04
 14/36 anonim ***** válasza:
25%

arhiváld az olyan üziket...

amúgy jól teszi h ellenőriz, sok a pedo...

2017. máj. 15. 23:15
 15/36 anonim válasza:
69%
új profil ahonnan az összes rokont és őket is tiltod csak a barátaiddal használod. a világtól nem így fogja megóvni mert van másik 20 oldal meg nincs vele mindig inkább egy gondolkodásmódot és világszemléletet kellene tanítani...
2017. máj. 15. 23:27
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

Figyu...beszéld meg néhány barátnőddel, hogy irjanak neked üzeneteket..ilyeneket, hogy:

Apukád még mindig nézegeti az üzeneteidet? Tök gáz. Nem szeretném ha ilyen apám lenne..

Nincs jobb dolga?

Szóval kezdjék el oltogatni a fatert, és mond meg nekik, hogy NE irjanak semmi olyant, ami számodra nagyon személyes.

2017. máj. 15. 23:43
 17/36 anonim ***** válasza:
87%
használd a titkos üzenet funkciót a barátaiddal, az olyan, hogy pár másodperc múlva törlődik az összes üzenet automatikusan (azt hiszem, csak telefonon létezik messengeren), vagy csak simán azt is lehet hogy telefonon keresztül ki tudod törölni az üzeneteidet, ha hosszan rányomsz. de amúgy meg ne hagyd magad, NINCS joga ahhoz hogy megfosszon a magánélettől. "elég csúnya és fájdalmas vége lenne ha nem engedném belépni" ugye ez a része nem azt jelenti, hogy fizikai bántalmazásban részesülnél, ha így van, akkor azonnal kérj segítséget nagyszülőktől, tanároktól, akárkitől, aki felnőtt, és megbízol benne. valamint ha ennyire szeretnek jogokról beszélni a szüleid, akkor nyugodtan elküldheted nekik ezt a cikket, amit az előző oldalon küldtek. szurkolok neked, hogy jóra forduljanak a dolgaid!
2017. máj. 16. 01:38
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem fizikai bántalmazás, csak elvonnak a hobbijaimtól... De ez szerintem rosszabb minthogy kapok egy fülest azt csókolom.
2017. máj. 16. 06:01
 19/36 anonim ***** válasza:
25%
Rakj képernyőzárat a telefonodra, és azon használd.
2017. máj. 16. 06:17
 20/36 anonim ***** válasza:
19%
*számítógépen lépj ki, ha tudja a jelszót, akkor változtasd meg.
2017. máj. 16. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!