Nagyon zavaró, hogy mindent "tud". Mit tehetek, hogy rájöjjön kinőttem ezt a korszakot? 14/L
Apu folyton belép a facebookomba és olvasgatja, mintha az vmi szentírás lenne... (Leginkább az üziket)
És néha olyan dolgokról is beszélünk (pl fiúügy) ami számomra NAGYON privát. Utána pedig ezzel szekál és világgá kürtöli... (volt olyan, hogy nem raktam rendet és kiírta fb-ra, hogy kit szeretek és kit utálok)
Nem tudok "ellenkezni se, mert amint jelszót változtatok üvölt hogy csináljam vissza és elég csúnya és fájdalmas vége lenne ha nem engedném belépni :( Hiába mondom, hogy ne csinálja mert tönkre teszi a közösségi életem, ő csak azt mondja, 'Amíg 18 alatti vagy addig van jogom hozzá!' Ráadásul anyu támogatja... Most telt be a pohár; tennem kell vmit :(((
Tanácsok? (Ha nagyon zavaros szóljarok kifejtem jobban)
Azt nem tudom, hogy oldjátok meg, de:
Amig 18 év alatti vagy, addig _sincs_ joga hozzá.
Megtilthatja, hogy használd a facebookolt, négy fal közé is zárhat, de nem olvashatja el a levelezésed, naplód, nem veheti el a magánélethez való jogodat.
arhiváld az olyan üziket...
amúgy jól teszi h ellenőriz, sok a pedo...
Figyu...beszéld meg néhány barátnőddel, hogy irjanak neked üzeneteket..ilyeneket, hogy:
Apukád még mindig nézegeti az üzeneteidet? Tök gáz. Nem szeretném ha ilyen apám lenne..
Nincs jobb dolga?
Szóval kezdjék el oltogatni a fatert, és mond meg nekik, hogy NE irjanak semmi olyant, ami számodra nagyon személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!